Wintersport: What to wear?

Wintersport

Zijn jullie al helemaal klaar voor de wintersport?

Met de wintersport in het vooruitzicht begin ik meestal zo’n drie weken van te voren onze spullen van vorig jaar door te spitten. Wat was er allemaal nog en heeft iemand misschien iets nodig. Zoals dat gaat in een gezin met pubers, hebben wij onze spullen al weken onder controle en beginnen de ‘kiddo’s’ nu ineens allerlei appjes door te sturen van gave brillen, leuke apres-ski hoodies en poelies en andere skibenodigdheden.

He, serieus, twee dagen van te voren? Net dat ik dacht dat ik alles klaar had, slaat de stress toe. Maar geen paniek, ik heb al een paar dagen geskied en had me dus al goed ingelezen over alles dat er te koop is. En ik ga jullie verklappen, ik heb een nieuwe favoriete site: de Ridestore! Hier kun je echt de meest fantastische en fashionable, stoere outfits en accessoires scoren die je maar wilt.

Dope!

“Dope” werkt letter verdovend, je wordt een soort blij verdoofd als je naar de collectie kijkt. Waar moet je beginnen? Wat ik wel voor volgend jaar weet, is dat je beter direct in september al kunt gaan snuffelen. Dit merk is toch wel redelijk favoriet en je wilt liever niet naast jouw maat grijpen. De maten vallen prima. Ik heb me een totaal nieuwe outfit aan gemeten en samen met mijn dochter uitgekozen. Zo kunnen we nog een beetje wisselen gedurende de vakantie. Met name de accessoires zijn super gaaf. De skibrillen zijn favoriet. Ik kan uit ervaring zeggen dat de handschoenen ook erg fijn en warm zijn.

Overigens overbodig misschien om te zeggen, ski- of snowboardkleding moet bij mij ten eerste warm en comfortabel zijn. En daarnaast mag het er ook nog leuk uit zien. Als we die drie kenmerken bij elkaar nemen, kom je sowieso uit bij Dope!

Tja, en in deze tijd is het slechts een kwestie van een druk op de knop! Vanavond voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. De volgende keer ga ik proberen het wederom niet zo ver te laten komen, maar dat blijkt met grown-up pubers toch nog wel een lastig dingetje!

X

Wintersport
What a view!

Wintersport

Wintersport
Blauwer dan blauw was de lucht!
Wintersport
Deze poelie is echt zo tof!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie