Supplementen, het geeft mij een super gevoel!

Supplementen

Toch een beetje zenuwachtig voor die eerste marathon!

Het toewerken naar mijn eerste marathon brengt op een of andere manier toch zenuwen met zich. Waar het aan ligt, ik kan de vinger er niet helemaal op leggen. Tegelijkertijd weet ik wel een beetje waarom…

Kijk, je gaat er best wel over nadenken en 42 kilometer is gewoon niet niks. Het is eigenlijk gekkenwerk haha. Die halve deed ik op mijn sloffen en ik geloof dat ik die 30 kilometer ook zo loop, maar een hele is toch echt wel andere koek. Ik herinner me nog dat ik me voor mijn eerste wedstrijd van een kwart ook zenuwachtig voelde. Toen ik eenmaal wist hoe het werkte, dat er wc’s onderweg staan en ook nog vlak voor het vertrek en dat er drinken en Energy-food wordt uitgedeeld, stelt dat je enorm gerust.

Maar dan toch blijven de 42 een beetje in je achterhoofd hangen: “als ik het maar haal, als ik maar niet geblesseerd raak, als er maar niets gebeurd…” Beetje bizar dat dat allemaal door je hoofd slingert. Ik ben fit, heel fit misschien wel. En ik weet dat ik het kan.

Het grappige was dat ik zo’n twee weken geleden een andere loopster tegenkwam. We raakte aan de praat en ik vertelde haar dat ik me aan het voorbereiden ben op deze loop. “Oh wat gaaf!”, antwoordde ze. “Ik heb er zelf 9 gelopen, het is een feestje! Echt je moet het beleven als een feestje en genieten van ieder moment.” En zo splitste onze wegen, bijzonder toch. Dat feestje moest nog een beetje binnenkomen, maar deze vrouw wist mijn mind-set bij te stellen. De zenuwen gleden min of meer van mijn lijf af.

Om mijn lichaam toch wat extra’s te geven, ben ik supplementen gaan slikken. Dit om mijn weerstand, mijn herstel en de opbouw van mijn spieren te ondersteunen. Ik voel me er super bij en kan het iedereen aanraden. Flindall heeft voor mij echt een wereld geopend. Ik voel me niet moe, heb geen spierpijn en heb het idee of ik alles aankan! Dat is wat je toch wilt tijdens deze voorpret?

X

Supplementen
Magnesium: Goed voor Herstel

Supplementen

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie