Bescherming tegen weer en wind!

Wintersport

 

Kleding die bescherming biedt tegen de kou in de winter en de koele voorjaarsdagen

Wauw, wat staat er een gure wind de laatste dagen! Dat vind ik in Nederland altijd zo’n ding. Dan denk je “yes” januari is voorbij, maar die maanden februari en maart kunnen nog zo koud zijn. Het is leuk al die voorjaarsmode in de winkels, maar daar ben je dan nog even niet aan toe. Je wilt het liefst bescherming tegen deze kou!

Zo liep ik tegen een super leuk en heel sportief merk aan. Code Zero is met name een merk dat zich tot de sportieve watersporter richt of, zoals ik het zie, tot de mensen die er gewoon graag sportief uit willen zien. De kleding heeft frisse kleuren, is mooi van lijn, is van een zeer goede kwaliteit en geeft je bescherming tegen de kou en frisse wind.

Bij mij geldt als ik buiten hardloop, aan het skiën of aan het golfen ben, dat comfort altijd voorop staat. Mijn dochter wordt er wel eens moe van, want die plaatst duidelijk “fashionable” op nummer 1. Maar Code zero bewijst dat je dit dus ook kunt combineren.  Neem bijvoorbeeld de roze sweater beneden (one of my favorites), die kleur is helemaal in dit voorjaar. Zo ook de soft gel jackets, ik vind ze geweldig. Je kunt je er goed in bewegen en het beschermt je nogmaals tegen de gure wind. Want op een golfbaan kan het echt vreselijk koud zijn.

Dat laatste geldt ook zeker in de bergen. Als je beneden loopt en het zonnetje schijnt in de wintersport, kun je je mooi vergissen in de temperatuur en de wind die boven staat. Ik trek altijd een extra laagje aan, liever te warm dan te koud. En als je de wind-dichte jassen combineert met een heerlijke fleece, nou dan kun je heel wat kou aan.

Ik vind het een super leuk merk, blij dat ik het heb mogen ontdekken. Zo ook heb ik mijn favoriete items in huis gehaald. Wil je weten welke dit zijn? Houdt dan mijn insta goed in de gaten.

X

 

 

 

Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero Code Zero

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie