De nieuwe collectie van Dos por Dos

Dos por Dos

Met deze sieraden maak je de sier!

Yes, februari, we mogen stiekem shoppen voor het voorjaar. De uitverkoop loopt echt op zijn einde en binnenkort zullen er alleen nog maar nieuwe collecties te bewonderen zijn in de etalages. Ik zeg met nadruk stiekem, omdat bij ons thuis vinden ze wel dat we eerst nog de winter moeten uitzingen. Maar ja, wij als fashionistas zijn maar al te benieuwd wat er weer in de etalages hangt. Niet alleen kleding trekt ons aan, ook was ik echt super blij om de nieuwe collectie van Dos por Dos voorbij te zien komen.

Heerlijk al die frisse kleuren, daar word je toch mega blij van?! Ik wel tenminste, ik kan echt verlangen naar die eerste voorjaarsdagen. De dagen dat heel Nederland direct in korte broek loopt en we genieten van de eerste zonnestralen. Niets leukers dan je nieuwe kleren aan kunnen trekken en te ‘stylen’ met sieraden van Dos por Dos.

Bekijk hier een aantal van Anouk’s laatste collectie. Zo gaaf die kleuren. De nieuwe zomercollectie oorbellen van Dos por Dos is echt een lust voor het oog. Haar passie voor het creëren van klassieke, elegante sieraden met een moderne touch is terug te zien in de eigentijdse combinaties van kleuren en materialen. Helderblauw, appeltjesgroen en de verschillende roze-rood kleuren springen meteen in het oog en worden mooi aangevuld met buffelhoorn in natuurlijke tinten.

De collectie is gericht op de moderne vrouw met een eigen, persoonlijke stijl die niet blind alle modetrends volgt. Dos por Dos creëert immers geen sieraden die maar één seizoen mee gaan, maar echte eye-catchers van natuurlijke, eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen die tijdloos zijn. Dat laatste is zeker waar. Ik heb zelf een paar sieraden van Dos por Dos en die gaan echt nooit meer weg.

Voor meer info, kijk ook even op de site van Dos por Dos!

Dos por Dos Dos por dos Dos por dos Dos por dos Dos por Dos

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie