“What to wear”: fashion of simpel zwart?

Fashion

Fashion tijdens het sporten en rennen

Hoe meer je gaat sporten, hoe leuker het wordt om naar sportkleding te kijken. De meesten onder ons googelen waarschijnlijk regelmatig op dameskleding. Doe ik ook hoor, maar ik vind het super om naar sportkleding te zoeken. En het liefst niet de standaard outfits, juist die setjes die je onderscheiden van anderen. Waar anderen naar vragen van welk merk het is, dat noem ik fashion voor tijdens het sporten!

In voorbereiding op mijn eerste marathon in april is het belangrijk om zeker twee keer per week aan mijn core te werken. Dat blijft ook zeker voor runners heel goed om te blijven doen. Werken aan stabiliteit, veerkracht, spierversterking en nog veel meer. Ik heb nu speciale schema’s gekregen van mijn trainers bij Yousportz. Super dat ze hierover mee denken!

Sportkleding

Natuurlijk geldt als allereerste dat sportkleding comfortabel moet zitten. Daarom let ik altijd op of de kleding niet te synthetisch is en een goede stretch heeft. Anders transpireer je te veel en kun je je niet goed bewegen. Naar mate ik ouder word, vind ik de low-waist in de gym niet super, ik heb liever een broek of short tot aan mijn navel. Dat kleedt veel mooier af. Ook kleuren zijn hierin bepalend.

Wat ik helemaal super vind, zijn prints en kleur in sportkleding. Hier heb je verschillende stijlen in en heeft iedereen een andere smaak. Zo heb ik op de site van Liquido Fashion ongelooflijk veel mooie prints gevonden. En ‘guess what’, deze broeken zitten ook nog eens fantastisch. Met gave sportkleding wordt het leuker om te gaan sporten. Zo voelt dat bij mij tenminste.

Wat vinden jullie daarvan of kiezen jullie voor veilig zwart?

Fashion
Fantastisch toch deze bloemenprint?
Fashion
Lengte en taille zijn super van deze leggings!

Fashion

Fashion
Deze print heeft iets Aziatisch!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie