Tassenfreak: Wat is jullie favoriete model tas?

Bulaggi

Tassen, iedereen gebruikt ze anders…

Als ik met mijn vriendinnen de stad in ga, merk ik al snel dat ondanks dat we veel overeenkomsten hebben of ergens hetzelfde over denken, we qua smaak soms ver uit elkaar kunnen liggen. Op het gebied van tassen helemaal, ikzelf houd van praktisch maar wel modieus. De ander is merkfreak en maakt het model niet uit of wil graag een shopping-bag als model.

Zo zijn grote tassen voor mij geen optie. Ik vind ze prachtig, maar ik ga er van alles in gooien dat ik anders niet zou meenemen. Ik kan ook nooit iets vinden in een grote tas;)! Wel houd ik van variatie. Ik wissel graag van tas. Voor ik van huis ga, kijk ik wat ik aan heb en pas ik mijn tas erop aan. Het liefst kies ik wel voor een tas waar men iets over wil zeggen. Kijk nou deze van Bulaggi met de vissen… Hier heb ik ongelooflijk veel reacties op gehad. Deze tas is vrolijk, kleurrijk en ondanks de drukke voorkant bij heel veel te combineren. En ja, dit is voor mij een super formaat.

Bulaggi heeft overigens heel veel modellen en kleuren. Bulaggi is een merk waar ik regelmatig op terug val. Een merk dat met de mode meegaat. En een merk waar iedereen bij kan slagen. Zij hebben namelijk in elke kleur en formaat wel een top tas: Van klein tot groot, van bont naar leer en van simpel naar hele opvallende modellen. En niet geheel onbelangrijk: de prijzen van deze tassen zijn betaalbaar, terwijl dat zeker niet ten koste gaat van de kwaliteit. Dus, yes, je kunt er zo maar eentje extra kopen.

Ik ben erg benieuwd wat ze nieuw in de collectie hebben zitten. Winter komt er nog aan, maar het is leuk om je vast voor te bereiden op de eerste zonnestralen en dan te kunnen showen met een nieuwe Bulaggi tas!

Om even op de modellen terug te komen, waar gaan jullie voor? Wordt het een shopper, cross-over, laptoptas, een clutch of een rugtas? Daar ben ik best benieuwd naar!

Bulaggi

 

 

Bulaggi

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie