Maatpakken, wie wil dat niet?

Hebben jullie wel eens een jurk of pak op maat laten maken?

Afgelopen november werd ik uitgenodigd op de netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond. Deze keer draaide alles om mode en uiteraard was ik daar zeer in geïnteresseerd. Maar niet zo maar mode, maatpakken van Zano Donna.

Zona Donna maakt alles wat jij wilt! We spreken hier dus misschien over maatpakken, maar ze maken alles wat je kunt bedenken. Jurken, trouwjurken, cocktailjurken, blazers, broeken of super gave jassen: alles kan! Bedenk “kleding maken de man” of in ons geval “de vrouw”. Je kan maar één keer een eerste indruk maken en dat kun je niet beter doen dan in pak waarin jij je zelfverzekerd en vertrouwd voelt.

Hieronder een paar foto’s die een impressie geven van de sfeer en dames achter Zano Donna!

Maar kom je in een tijdschrift iets tegen waarvan je denkt “dat is precies wat ik altijd al graag wilde hebben”, dan ben je bij hun op het juiste adres. Stoffen hebben ze in alle kleuren en dessins. Het is echt heel bijzonder wat er uit hun handen komt. Ik was echt blij verrast en dacht terug aan een avondjurk waarmee Lady Diana ooit mee in de nouveau stond en die ik toen heel graag wilde hebben. Het is er nooit van gekomen, maar had ik toen Zano Donna gekend, was het waarschijnlijk anders gelopen.

Ik neem het mee en zal in het vervolg zeker aan ze denken. Laten jullie wel eens maatpakken maken?

Maatpakken

Maatpakken

Maatpakken

Maatpakken
Ook deze jas kunnen zij maken in elke stof die jij ervoor uitkiest!

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie