Wake-up call!

Serums

Serums werken bij mij als een echte wake-up call

Hebben jullie ’s ochtends ook last van de spiegel? Wow, ik schrik regelmatig van mijn evenbeeld. Stap je vrolijk uit bed, je kijkt in de spiegel en je vraagt je af: ‘Gaat dit nog goed komen vandaag’? Kennen jullie dat gevoel? Nu ik ouder word, heb ik het bijna elke dag haha, maar ik heb er wel wat op gevonden.

Ik begin elke dag met een douch. Ik vind echt dat een douch al wonderen kan verrichten. Je voelt je direct lekker fris en schoon. Daar knap je van op! Maar daar blijft het niet bij. Onlangs heb ik een huidanalyse gehad. Ik was in Amsterdam op de Luxury beurs en daar deden ze een huidmeting. Ik schrok erg van mijn vochtpercentage. Die was erg laag. Nu kan ik dat gedeeltelijk wel uitleggen. Ten eerste leef je in de winter met de kachel aan in huis. Maar wat bij mij ongetwijfeld de boosdoener is, is mijn sportleven.

Nu ik train voor de marathon ben ik veel buiten en verlies ik veel vocht. Dat is op zich wel goed op te lossen. Ten eerste moeten we veel water drinken. Dat moeten we toch wel, is goed voor de doorstroming. Maar als je sport, mag je echt extra drinken. Het is namelijk heel belangrijk voor je huid. Maar het beste resultaat heb ik wel met mijn serums. Wow, een serum is voor mij echt een wake-up call.

Sinds drie maanden ben ik verknocht aan Rawa Secrets. Rawa heeft meerdere serums in haar collectie. Ikzelf heb er twee, eentje is een echte oppepper (anti-aging en vochtherstellend!) en de andere zorgt voor een liftende werking (een natuurlijke botox). De laatste  trekt je huid een beetje glad. Zit je dus echt in de kreukels, dan is deze ideaal.

Vroeger gebruikte ik nauwelijks serums, tegenwoordig kan ik echt niet zonder. Ik voel gewoon dat het veel met mijn huid doet. Ik ben benieuwd of jullie ook serums gebruiken?

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie