Leesvoer: Boeken voor mannen!

Tijd voor rust, geef onze mannen wat leesvoer!

Als wij op vakantie zijn, lees ik echt heel veel. Ik verslind boeken, meestal lees ik er eentje per drie dagen. Afhankelijk natuurlijk van de dikte en de hoeveelheid leestijd. Heerlijk vind ik het om leesvoer bij me te hebben en me mee te laten sleuren in een nieuw avontuur. De beste tip om genoeg tijd om te lezen te krijgen, is de mannen ook hun leesvoer te geven! Zo stuitte ik op de thriller van Vince Flynn en Kyle Mills: “Red War“. Een spannende thriller die ik zo doorgeschoven heb naar mijn man.

Om jullie een idee te geven van het verhaal, hierbij een kleine intro:

Mitch Rapp moet alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat de ernstig zieke Russische leider een allesvernietigende oorlog tegen het Westen begint.

Als de Russische president Kroepin erachter komt dat hij een ongeneeslijke hersentumor heeft, is hij vastbesloten aan de macht te blijven. Het eerste wat hij doet, is alle tegenstanders in zijn land vermoorden of op laten sluiten. Daarna richt hij zijn pijlen op het buitenland: een oorlog met het Westen is onafwendbaar.

Als CIA-directeur Irene Kennedy verneemt hoe ernstig het met Kroepins gezondheid is gesteld, begrijpt ze dat hij niets te verliezen heeft. De enige manier om een conflict met mogelijk miljoenen slachtoffers te voorkomen, is Mitch Rapp met een levensgevaarlijke opdracht naar Rusland sturen.

Vince Flynn heeft meerdere bestsellers geschreven. Zijn actiethrillers, zoals deze, worden zelfs door de CIA aangeraden aan haar medewerkers te lezen vanwege de accuratesse en geloofwaardigheid. Dus niet op waarheid berust, maar het komt er wel heel dicht bij! Heel spannend dus!

Mochten jullie nog niets onder de kerstboom hebben liggen voor jullie man, hierbij dan een gouden tip!

X

Leesvoer

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie