Tutu-tastic!

Tutu-tastic

Je fantastisch voelen in een tutu: tutu-tastic

Soms, heel soms, wil je weer even dat kleine meisje zonder zorgen zijn. Terug denken aan de tijd dat je na school ging spelen met vriendinnetjes en dat je in de verkleeddoos dook om je om te toveren tot een middeleeuwse prinses. Dat herinner ik me nog zo goed!

Dat gevoel dat krijg ik een beetje terug bij het aantrekken van deze geweldige tutu. Je voelt je echt helemaal tutu-tastic! Ik voel me er echt een prinses in. Wil alleen maar zwieren en rondjes draaien en aan iedereen laten zien hoe geweldig en mooi die is. Het wapperen en het ruizen van de stof om je benen geeft je een blije kick. De rok is zelfs lekker warm en de stof voelt zacht aan. Ja, je voelt je echt super vrouwelijk!

De tutu’s zijn helemaal van nu. Het gave is dat je hem sportief kunt dragen met een gezellige winterse trui erop en laarsjes of sneakers eronder. Maar dat je hem met een prachtige top en hoge hakken heel chic kunt maken. Ik vind hem echt super en ben zo blij dat ik er eindelijk ééntje heb. Zag deze vorig jaar al op de site van de Tutu-shop, was helemaal betoverd, maar durfde op een of andere manier de stap niet te maken. Maar nu ben ik er dubbel zo blij mee.

Overigens is de tutu in verschillende lengtes te krijgen en zijn er ook kindermaten. Dus je kunt een “zo moeder zo dochter” creatie neerzetten, echt super leuk met de feestdagen in het vooruitzicht. Zien jullie elkaar al samen bij de kerstboom zitten?

Vergeet niet de kortingscode te gebruiken als je over gaat tot koop! Met de code MARIEKEH krijg je maar liefst 15 % korting en dat is toch weer mooi mee genomen tijdens deze dure maand! Ik weet zeker dat jullie je dan ook helemaal tutu-tastic zullen voelen!

Tutu-tastic
Feestelijk of stoer?
Tutu-tastic
Stoer met boots!

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie