Rawa Secrets: Mijn betaalbare geheim!

Rawa Secrets

Laat je huid stralen met Rawa Secrets!

Het is soms lastig onder woorden te brengen hoe overtuigd ik ben over een product! Rawa Secrets kwam zo maar op mijn pad en wauw, wat ben ik blij dat ik deze verzorgingsproducten nu gebruik. En als ik zeg “voor een dubbeltje op de eerste rij”, dan zit daar zeker een kern van waarheid in. De vraag is natuurlijk: Wat is het geheim?

Het verhaal achter Rawa Secrets moet ik jullie wel even vertellen. De eigenaresse, Joanne Vogelenzang, keek naar een televisie-programma waarin uitgelegd werd hoeveel ‘dure’ cosmetica-producten verdienen. In deze aflevering werd een parfum besproken dat een productiewaarde heeft van € 6,87  en een verkoopprijs heeft van € 90,-. Soms niet geheel onterecht, want marketing is kostbaar. Maar zij was overtuigd dat dat veel beter moest kunnen.

Na een vakantie op Rawa waar zij de bevestiging kreeg dat luxe en betaalbare prijzen samen kunnen gaan, ging zij aan de slag met een lab in Nederland. Hetzelfde lab waar ook bepaalde dure cosmeticaproducten vandaan komen. Na een periode was het eindelijk zover en Rawa Secrets was een feit. Intussen zijn de producten van Rawa Secrets te koop via verschillende kanalen en daar komen iedere dag nog nieuwe verkooppunten bij.

Ik ben begonnen met de dag- en nachtverzorging (anti-ging). Ik kan niet alles verdragen, maar met deze crèmes heb ik totaal geen problemen. Het smeert heerlijk uit en is zuinig in gebruik. Het voelt lux aan. De crèmes stimuleren celverniewing, herstellen de huid, hebben een voedende werking, hydrateren de huid en werken beschermend. Het is een krachtige anti-aging crème en die kan ik vandaag de dag heel goed gebruiken. Ik heb zelf het gevoel dat wanneer ik de crème aanbreng, mijn huid daar direct op reageert en er gezond en stralend uitziet.

Nu ben ik erg benieuwd naar hun overige producten, waarover volgende maand meer. Ook deze ga ik met plezier eerst uitproberen.

X

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie