Kersttrends: Oude doos uit de kast of alles nieuw?

Kersttrends

Geven jullie toe aan kersttrends of komt de doos van zolder?

De laatste jaren hebben wij regelmatig de kerstdagen doorgebracht in Spanje. Fijn om daar te zijn, maar je beleeft het heel anders. We hebben ooit een aangekleed nepboompje meegenomen die zo uit de doos komt. De aankleding van het huis is in 10 minuten gebeurt. Ja, wij halen letterlijk de doos uit de kast. Dit jaar hebben we besloten thuis te zijn en kan er nu toch wel naar uitkijken om het huis weer sfeervol te maken. Hoe gaan jullie te werk? Geven jullie toe aan kersttrends?

Kersttrends, ik wist niet echt dat die er waren. Wij grijpen meestal terug naar de dingen die we in huis hebben. Maar kerst-diehards weten waar het over gaat en kunnen niet wachten om die boom op te tuigen en om een mistletoe boven de voordeur te hangen. De trendwatchers van Intratuin hebben dé vijf kerststijlen en must-haves van 2018 voor je op een rijtje gezet. Voor de uitbundige kerstdiva’s onder ons is er de floral deluxe stijl met veel goud en een vleugje glamour. Voor de meer serene types is er frost delight, denk aan poedersneeuw en zachte kleuren.

Wil je alle stijlen ontdekken?  En kom je er niet uit welke nou jouw favoriet is, check dan even de online kerststijl-test. Bovendien hebben ze momenteel een winactie waarmee je een hele metamorfose kunt winnen, zo kijk even op hun site!

Kersttrends ontdekken is voor ons geen straf. Wij vinden het heerlijk om 1 of 2 keer bij Intratuin te gaan kijken en alles op te snuiven. Kijken wat er allemaal te koop is en fantaseren over de sfeer straks in huis. Ja, ik kan er stiekem naar uit kijken om dit jaar kerst thuis te vieren!

Succes,

X

Fotograaf Louis Lemaire
Fotograaf Louis Lemaire
Fotograaf Louis Lemaire

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie