Fitfair: Zien we jullie in Utrecht?

Fitfair

Fitfair 2018: Innovatie, inspiratie, kennis delen en netwerken 

Hebben jullie dit weekend al plannen? Houd je van sport en wil je er graag meer over weten? Wil je lotgenoten ontmoeten? Wil je graag meedoen en seminars bezoeken? Is voeding belangrijk voor je? Dan is Fitfair 2018 ‘the place to be’ dit weekend.

Op zaterdag 24 en zondag 25 november beleeft het tweedaagse educatieve netwerk- en lifestyle event Fitfair in de Jaarbeurs te Utrecht haar tweede editie. Fitfair richt zich op de sportprofessional, de ondernemer en de fanatieke sporter. Door een kennisevent te combineren met een innovatieve beursvloer, lijkt er met Fitfair een frisse wind te gaan waaien in de wereld van fitness- en sportevents. 

Wat kunnen we verwachten tijdens Fitfair?

Norman Soares: “Tijdens Fitfair vind je twee dagen lang alles onder één dak met als doel de fitness- en sport branche te innoveren en de fanatieke en professionele sporter te inspireren. Op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter biedt Fitfair een hoogwaardig netwerk platform, een innovatieve beursvloer en 14 oogverblindende conferentiezalen met meer dan 200 programmaonderdelen. De bezoeker kan hier vrij doorheen navigeren. Inschrijven voor een programma onderdeel is niet nodig, behalve in de ‘Gym Owner’ area. Deze stoelen zijn gereserveerd voor sportschoolhouders.”

Voor wie is Fitfair?

Fitfair is gespitst op drie doelgroepen: de professional, waar wij (personal) trainers, topsporters en instructeurs onder verstaan. De ondernemer uit de branche zoals sportschoolhouders evenals de fanatieke sporter die sporten als lifestyle beschouwt.

Inhoudelijk over het programma, de workshops en masterclasses

Het programma is verdeeld over verschillende area’s met elk een eigen thema of doelgroep. In de Gym Owners zaal, powered by Greinwalder & Partners en bodyLIFE, beantwoordt Fitfair ondernemersvraagstukken zoals de laatste trends op het gebied van digitalisering, marketing, social media en retentie. Ook zullen er interactieve conversaties plaatsvinden met sportschoolhouders die hun visie delen omtrent ondernemerschap. Lijfstijl Coaches onder aanvoering van Rob Trousselot zal personal trainers adviseren hoe zij hun business optimaal kunnen runnen en Perform Better en Get Together Conference presenteren verschillende trainings inhoudelijke topics voor (personal) trainers. We hebben een live workout area voor 800 personen gehost door Train The Trainers met o.a. presenters als Bianca Karel, Danny Rust en Maaike Parrel. Ook CrossFitters en CrossFit coaches kunnen hun hart ophalen in de zaal van Erwin van Beek van Reebok Crossfit 020 en er zijn gewichthef workshops door Eleiko. AALO verzorgt diverse masterclasses voor instructeurs en personal trainers. Tavi Castro’s Body Engineers presenteert een programma op het gebied van bodybuilding lifestyle en natuurlijk is er een breed programma voor sporters van elk niveau op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Wat ook interessant is om te vermelden, is dat er een waanzinnig programma is voor medewerkers van sportscholen in de Fitfair Day1 area. Die behoefte kwam duidelijk naar voren tijdens ons onderzoek bij verschillende sportschoolhouders en haar personeel.

Het lijkt mij een geweldig event en super interessant. Ik ga zeker kijken, het is altijd goed om je kennis te verbreden!

X

Fitfair
Meedoen!
Fitfair
Luisteren!
Fitfair
Uitproberen
Fitfair
Twee dagen een vol programma
Fitfair
Respect!
Fitfair
Advies!
Fitfair
Ook alles over voeding
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie