Duifhuizen: De winkel voor tassen en koffers

Zo blij dat wij een Duifhuizen in Zwijndrecht hebben!

Ja, dat is echt waar. Voor een nieuwe tas, koffer, portemonnee of mooie riem gaan wij naar Duifhuizen. Zij hebben echt heel veel keus en in elke prijsklasse is er iets te vinden. Eigenlijk een goede tip voor de komende feestdagen, hier kun je kado’s vinden voor het hele gezin.

Intussen hebben wij twee kinderen die studeren in Delft. Daar zijn wij best trots op, maar er komt heel wat bij kijken. Zo is er voor beiden een laptop aangeschaft en uit ervaring weten wij dat je daar een goede bescherming voor nodig hebt. Ze slepen niet met ‘peanuts’, daar moet je goed mee omgaan. Wij legden dit voor bij Duifhuizen en zij lieten ons een aantal mogelijkheden zien. Uiteindelijk koos mijn dochter voor een Hirsch, want ja de ‘looks‘ spelen toch ook nog wel een rol. En een rugtas is iets stoerder dan een soort aktetas.

De keuze is overigens enorm. Maar ja, als je daar dan rondloopt, moet je wederom best sterk in je schoenen staan. Super leuke trendtassen van bijvoorbeeld Valentino of Ted Baker vind je er ook. Prachtige shoppers zijn toch echt wat meer fashionable dan de standaard AH-tas…

Ga je op reis dan vind je hier alle accessoires. Van reistas tot grote koffer (van bijvoorbeeld suit-suit of Miwoha) tot kofferriem of pasjeshouders, alles kun je er vinden. Castelijn & Beerens was vroeger bij ons het merk, dat was het ultieme verjaardagskado, maar op dit gebied hebben ze ook een uitgebreide keuze.

Voor zover zijn wij veer even rond. Perle (mijn dochter) is erg blij met haar rugtas en kan voorlopig vooruit. Stiekem heb ik nog een paar Sint- of Kerstkadootjes alvast in de kast gelegd. Wij vieren allebei, dus heb wat vooruit gedacht!

Hoe shoppen jullie voor Sinterklaas of Kerst? Stellen jullie dat uit of bereiden jullie het ook voor zoals wij? De accessoires van Duifhuizen zijn ook online te bestellen!

Duifhuizen
Deze rugtas van Herschel is echt een topper!
Duifhuizen
Fantastische voor de feestdagen
Duifhuizen
Handschoenen in overvloed!
Duifhuizen
Mijn favoriet
Duifhuizen
Op welk gebied een grote keuze
Duifhuizen
Pasjeshouders
Duifhuizen
Portemonnees
Duifhuizen
In love….
Duifhuizen
Hoe ideaal? Koffer met oplader!
Duifhuizen
Zo mooi voor een avondje uit
Duifhuizen
Leuk tasje voor erbij!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie