Dierenprints: het is echt hot en happening!

Rollie

 

Fashion victims zeggen weleens: “leopard is not a print, it is a colour.”

Het lijkt of dierenprints in zijn, dat is ook zo, maar volgens mij blijven ze dat altijd. Je ziet er altijd ‘fashionable’ uit met een dierenprint aan of aan je voeten. Zo hebben Rollie, maar ook Woden, een hele serie in hun collectie opgenomen. Ik ben groot fan van de sneakers van Woden, maar intussen ook geworden van Rollie. Deze schoenen wegen niets en dat is zo heerlijk aan je voeten. Uiteindelijk hebben beide merken hun kwaliteiten verfraaid met ‘beestachtige’ prints. Ik vind ze geweldig.

Meer over Rollie

Dit even omdat ik al meerdere malen over Woden heb geschreven, maar Rollie het deze keer verdiend om extra in het zonnetje te staan! Zie hieronder een paar foto’s uit de laatste collectie van Rollie en de laatste is van Woden.

Het Australische merk Rollie bestaat sinds 2011. Met zijn vrouw Kat (bijnaam: Rollie) als inspiratiebron, startte Vince Lebon zijn eigen schoenenlabel. Kat is stewardess van beroep, dus erg gebaat bij ultra lichtgewicht schoenen, die gemakkelijk overal en altijd te dragen zijn. Met zijn passie voor schoenen, modetrends en innovatieve designs zet Vince een vernieuwend schoenenconcept neer, dat wereldwijd ‘voet’ aan de grond begint te krijgen.

Rollie is een merk dat de liefde voor kleur, jeugdigheid en het leven op zich niet onder stoelen of banken steekt. Ze hebben een ongecompliceerde passie voor schoenen, trends en innovatief design. Rollie ontwerpt schoenen in leuke kleuren en zo licht dat je ze nooit meer uit wilt doen.

Rollie schoenen zijn gemaakt met veel liefde en respect. Ze werken met relatief kleine familiebedrijven en kennen de mensen heel goed. Voor Rollie gaat het niet om kwantiteit, maar om de kwaliteit van het leven.

Rollie

Rollie

Rollie

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie