Jouwbox: jouw verwenmoment!

Jouwbox

Verzorging van de innerlijke en uiterlijke mens in 1 box: “jouwbox”

Vorig jaar heb ik het boek van Ralph Moorman gelezen over hormoonbalans. Ik kom zo langzamerhand op een leeftijd dat ik misschien een keer in de overgang ga. Als ik om me heen luister, speelt dat bij de een al op haar 40ste en bij de ander pas op haar 55ste. Ik heb er nog geen last van, maar bij mijn moeder ging het ook redelijk ongemerkt. Hopelijk ben ik een van diegenen die er weinig last van zal krijgen.

Maar onze hormoonbalans wordt beïnvloed door meerdere oorzaken. Denk aan stress, grote hoeveelheden suiker en calorieën die we soms ongemerkt binnenkrijgen, een tekort aan natuurlijke voeding, een tekort aan beweging bij bijvoorbeeld een kantoorfunctie, te lang doorwerken achter een laptop (oh oh), invloed van chemicaliën en te veel blootstelling aan straling (denk hierbij aan Wifi, mobiel etc). Het zijn de normaalste zaken, maar toch hebben ze invloed op ons gestel. En stiekem moet ik toegeven dat ik van dit alles geen last heb, dus wie weet ben ik aardig in balans.

We kunnen zelf heel veel aan onze hormoonbalans doen. Voeding en uiterlijke verzorging spelen hierbij een belangrijke rol. Dat klinkt logisch, maar staan wij hier altijd wel bij stil? En zo komen we bij de Jouwbox!

Nu heeft Ralph Moorman het ons ietwat gemakkelijk gemaakt en de “jouwbox” samengesteld. In deze doos zijn een aantal handvatten gestopt voor onze eerste bewustwording. In deze box zitten zijn favoriete producten die helemaal voldoen aan zijn strenge criteria. Zou je deze producten apart kopen in de winkel, ben je een behoorlijk bedrag kwijt. Maar via de Jouwbox kun je deze producten op een prettige, laagdrempelige manier uittesten.

Ik herken gelukkig wel een aantal producten en was dan ook blij verrast met deze doos. Squalan is een van mijn favoriete verzorgingsproducten en laat dat nu toevallig in deze doos zitten! Ik ga er de komende week mee aan de slag en zal over een aantal producten meer vertellen. Het wordt vervolgd dus!

Lees ook ons blog over “Hormoonbalans voor vrouwen

Jouwbox
Spanning bij het openen van de jouwbox!
Jouwbox
Zo komt de box aan…

Jouwbox

Jouwbox
Er is overal aan gedacht!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie