Unieke Sieraden!

Sieraden

Hoe uniek maken sieraden jou?

Sieraden zeggen zoveel over jezelf! Heb je daar wel eens over nagedacht? Wanneer je een juwelier binnenloopt met je beste vriendin of wie dan ook, je komt waarschijnlijk niet met hetzelfde naar buiten. Je kiest met jouw eigen smaak en jouw smaak laat zien waarvoor je staat.

Je kiest een sieraad naar ‘the occasion’. Ga je boodschappen doen, ben je waarschijnlijk minder behangen. Maar ga je uit, dan doe je je best. Maar ook dat schilt per persoon. Als ik thuis ben, en ik ben lekker op mezelf, draag ik zelfs helemaal niets. Wel zeg ik eerlijk, dat ik nooit zonder iets aan mijn vingers of in mijn oren de deur uit ga. Dat voelt direct heel erg kaal!

Draag je “Jewels by Marthje” dan houd je van mooie sieraden en edelstenen. De collectie bestaat met name uit oorbellen en armbanden.  Designer Marthje combineert graag mooie stenen in soms onverwachte kleurcombinaties. Met Jewels by Marthje kom je dus zeker anders dan anders voor de dag.

Jewels by Marthje zijn stijlvolle, elegante sieraden voor de vrouw die zich durft te onderscheiden. De sieraden zijn veelal gemaakt van zilver, diverse kwaliteiten goud op zilver en goldfilled gecombineerd met edelstenen van juwelierskwaliteit en andere mooie en originele materialen zoals murano of Tsjechisch glas, hars, stof, roggeleer en buffelhoorn. Alle oorbellen en armbanden worden handgemaakt in het atelier in Oegstgeest. Het zijn vaak unieke stuks. De sieraden zijn veelal bijzonder van samenstelling en worden slechts in kleine oplages gemaakt. Ook is het mogelijk sieraden op bestelling en/of volledig in het goud te laten maken.

Met deze sieraden kun je voor de dag komen. “Juwelen maken de vrouw” is in dit geval een terechte uitspraak!

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Sieraden

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie