Strak in het pak laat je stralen!

Abigail Woods

Met een perfecte snit mag je gezien worden…

Deze herfst en winter zijn kostuums meer dan een hit! Strak in het pak is matig uitgedrukt, want een kostuum mag mooi belijnd zijn, maar ook een loose-fit model is helemaal van nu. Je kiest voor het kostuum waar jij je prettig in voelt.

De volgende stap: “wat draag je eronder”?

Met de koudere dagen is het makkelijk om naar een kolletje te grijpen met of zonder mouwen. Toch vind ik zelf een prachtige blouse veel meer cachet geven. Mooi pas op het lijf met een stevige kraag heeft voor mij echt de voorkeur. Welk kostuum je ook draagt, een mooie blouse maakt het geheel af. En wordt een jasje net even iets te warm, is het fijn als je weet dat je een blouse aan hebt die gezien mag worden.

Waar vind je zo’n blouse?

Een blouse geheel op maat, mooi pas op het lijf: het bestaat echt. Abigail Woods heeft ze. En ver hoef je niet te zoeken. Via hun website zo on line te bestellen, maar ook te koop onder andere bij Voorwinden!

Deze blouses van Abigail Woods zijn in meerdere kleuren en dessins te krijgen. Abigail heeft rekening gehouden met taille, tactische plaatsing van de knoopjes, cupmaat, kwaliteit en zelfs in extra lengte te krijgen. Kortom “de ideale blouse”. Op hun website is via een maattabel gemakkelijk de juiste pasmaat bepalen. En die lengte, serieus dames, dat is met die lage broeken toch echt wel een pre!

Overigens vinden wij het leuk om te laten zien dat je deze blouses sportief kunt dragen. Kijk mijn dochter is namelijk helemaal fan van Abigail Woods en draagt het lekker onder een spijkerjasje!

Blouse

Abigail Woods
De Blouses van Abigail Woods zijn zeker sportief te dragen!
Abigail Woods
Zo moeder, zo dochter, allebei fan!

 

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie