Soepje uit de fitbox!

Fitbox

De beste oppepper voor mij is een soepje rond vier uur!

Een soepje maken is mij op het lijf geschreven. Regelmatig maak ik verse soep. Het is gezond, je krijgt je vitamines binnen en je remt je snackneigingen (die ik iedere dag heb rond een uurtje of vier). Onlangs ontving ik de fitbox waarin allerlei ingrediënten zitten die je fitheid en gezondheid stimuleren.

De fitbox is nieuw, verfrissend en even net wat anders dan al die andere pakketten. Het stimuleert om na te denken over wat je eet en wie je bent. Hoe sta je in het leven en wat je wil je nu eigenlijk? Deze box gaf mij nieuwe handvatten en zo maakte ik onderstaand soepje. Een soepje dat door de final touch echt “kerstgerecht”-waardig werd.

Wat heb ik gebruikt? Rode zoete puntparika’s van CuliQueen, een rode peper, 2 tot 3 tomaten, zakje voorgesneden pompoen, peterselie, fetakaas van Apetina en een groente bouillonblokje.

Het bereiden van dit soepje is niet zo moeilijk en is makkelijk van te voren klaar te maken. Kook de puntparika’s, rode peper (gesneden in kleine stukjes), tomaten, pompoen gaar. Pureer de groentes in een keukenmachine. Voeg er een beetje water aan toe, anders is de soep redelijk stevig. Voeg het bouillon blokje toe.

Voor de garnering snijdt of knip de peterselie fijn en voeg als laatste de Apetinakaasblokjes toe.

De fitbox is te bestellen via internet en voor de gezonde werkgevers onder ons een heel goed “kerstpakket”-idee!

Eet smakelijk!

X

Fitbox

Fitbox
Heerlijke puntparika’s van Culiqueen
Fitbox
Soepje in de maak!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie