Marathon Amsterdam, de halve dan;)

Halve marathon

We hebben het gewoon gedaan! De halve marathon van Amsterdam!

Je leeft naar een datum toe, je bereidt je erop voor en toch blijft het een beetje spannend! Een halve marathon lopen is niet niks, zeggen de meesten. In mijn gevoel is het een makkie, maar ja, je moet het toch even gaan doen!

Door de ervaring die we hebben opgedaan het afgelopen jaar, was ik een stuk minder zenuwachtig. Eigenlijk had ik er heel veel zin. Ik keek uit naar de nieuwe plak en met alle voorbereiding op zak weet je ook wel dat je het kunt.

Amsterdam is toch weer even wat anders dan Rotterdam. Even dacht ik waarom helemaal naar Amsterdam, terwijl genoeg halve marathons in de buurt worden georganiseerd. De grote steden brengen toch wel een speciale sfeer. Ik denk dat het komt door de gigantisch hoeveelheid buitenlanders die meelopen. Ongelooflijk, ze komen overal vandaan: Denemarken, Engeland, Italie, Spanje en zelfs Nieuw Zeeland. Toch gaat mijn hart uit naar Rotterdam… Ik miste op veel stukken de mensen langs de kant, terwijl Rotterdam uitloopt voor de Marathon. Maar goed, excuus als ik iemand raak, zo voelde ik het.

Wat zijn mijn nieuwe doelstellingen? De Bruggenloop in Rotterdam natuurlijk, deze is op 9 december en je kunt nog meedoen. En daarna… Stiekem zet ik in op de hele marathon in Rotterdam!

Wordt vervolgd dus!

X

Halve Marathon
21 km een lach van oor tot oor!
Halve Marathon
We hebben het samen gewoon gedaan!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie