Koken met kokosolie…

Kokosolie

Is het nu wel of niet goed koken met kokosolie?

Er is veel over gezegd en geschreven. Onder de gezonde foodies was kokosolie de superfood die je in huis moest halen, maar hoe zit dat nu?

Moeilijk blijft het ten alle tijden, waar doe je nu goed aan? Ik gebruik het heel graag. Zowel om in te bakken als als lekker smeersel op mijn brood. Zelfs je haar komt ten goede als je het een nachtje in de kokosolie zet. Met alles is het nu eenmaal, gebruik het niet te veel, alles met mate. Maar dat geldt ook voor alle andere bak- en braadproducten. Kokosolie schijnt veel verzadigde vetten te hebben, maar geldt dat voor alle kokosolien?

Royal Green heeft een 100% geurloze kokosolie en 100% koudgeperste extra virgin kokosolie van gecertificeerd biologische teelt. Ideaal om mee te bakken, braden, wokken en frituren. Ook te gebruiken ter vervanging van boter. De gecertificeerd biologische kokosolie van Royal Green is een zeer gezonde olie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ideaal ter vervanging van onder andere olijfolie. Tijdens het braden, wokken, bakken of frituren is er geen vorming van schadelijke stoffen of vrije radicalen.  Royal Green gebruikt absoluut geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen en is 100% vegetarisch.

Ik heb deze kokosolie in huis sinds ik de “jouwbox” mocht ontvangen en gebruik het regelmatig. Ik vind het lekker en heb het idee dat ik helemaal niet vet eet. Kortom, ik voel me er goed bij.

Succes,

X

Kokosolie
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie