Herfstvakantie, wat gaan jullie doen?

Herfst

Nog tips voor een leuke herfstvakantie?

Wat is jullie eerste gedachte als je denkt aan de herfst? Ja, inkoppertje misschien: natuurlijk vallende en gekleurde bladeren. Maar als je goed nadenkt, brengt dit seizoen zo veel meer!

Okee, die vallende bladeren doen wel heel veel, want op een prachtige herfstdag is er niets mooiers dan struinen door het bos of over het strand en de duinen. Daarna denk ik dan aan warme chocolademelk met warme appeltaart ergens in een gezellig kroegje versmaden!

Maar herfst betekent ook weer de kachel aan. Het wordt kouder. Heerlijk vind ik de geur van brandend openhaard hout en kaarsen. Het brengt ook zoveel gezelligheid naar binnen. Voorbereiden op Halloween, alle gekkigheid bij elkaar, maar het is zeker een feest dat steeds meer input heeft in Nederland.

Anders koken, ja echt anders koken. Pompoen verwerken in allerlei gerechten is echt iets van dit seizoen. Maar als je van vlees houdt, komen de restaurants met allerlei wild gerechten. Deze kun je natuurlijk ook thuis maken! Gezellig kokkerellen en vrienden uitnodigen om lang te tafelen, wij houden ervan.

Of gaan jullie juist in de herfstvakantie nog even naar de warme zon? Nog even een beetje zomer voelen op je huid? Wij eerlijk gezegd wel. We gaan naar ons vertrouwde adres in Cambrils. Hebben jullie ook een keer zin om het hier te bezoeken, kijk dan eens op “El Paraiso“. Dit is een prachtig bungalowtje, 200 meter van het strand en dicht bij het dorp. Misschien zien we elkaar daar eens.

Wij zijn benieuwd wat jullie plannen zijn voor de herfst! Laten jullie het ons weten?

X

Herfst
Wauw, moet je de grootte van deze pompoen zien!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie