Goalsetting: Nieuwe goals in het vooruitzicht!

Goalsetting

Wat is jullie goalsetting tot het eind van het jaar?

Het is al weer bijna twee weken geleden dat ik de halve marathon van Amsterdam liep. Wat een feestje was dat! Het weer zat mee (17 graden, licht bewolkt, geen wind), er zijn volgens mij ook records gelopen, en dan heb je er helemaal zin in. Maar ja, het gaat dan toch weer kriebelen en wat is dan mijn goalsetting tot aan het eind van 2018?

Eigenlijk is die al bekend voor mij. Al even geleden heb ik me ingeschreven voor de Bruggenloop in Rotterdam op 9 december 2018. Rotterdam geeft zoveel, het enthousiaste publiek is er al één, en het traject geeft zoveel herkenningspunten dat ook dit weer een feestje wordt. Kou is niet erg, het is alleen te hopen dat er niet een stevige wind staat. We moeten per slot van rekening over de Van Brienenoordbrug.

Natuurlijk hoor ik jullie denken “he, loopt ze nu alleen nog maar of hoe zit dat”? Nee natuurlijk niet. Ik train nog steeds drie keer in de week. Het is namelijk echt belangrijk om het lijf in balans te houden wanneer je ‘rent’. Het is niet alleen het rennen, het is ook het lichaam sterk houden, je spieren sterk houden.

Ik merk toch hier en daar wel dat ik ouder word… (pffff). Op dit moment zit ik nog wel ontzettend goed in mijn vel en ik heb ook het gevoel het is nu of nooit. Ik heb nog wat in het vooruitzicht, maar hierover later. Daarna hoop ik mijn rust terug te vinden en een goalsetting te krijgen!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie