Dos Por Dos: Sieraden van Buffelhoorn

Dos Por Dos

De nieuwe wintercollectie is binnen van

Dos Por Dos!

TIJDLOZE SIERADEN
In warme herfst- en wintertinten

Kijk, iedereen heeft zijn favoriete voorkeuren! Ik in ieder geval wel. Intussen heb ik best een voorraad aan accessoires waar ik geen afscheid van kan nemen, maar ja keer op keer grijp ik toch als eerste naar de sieraden van Dos Por Dos.

Altijd als ik deze sieraden draag, krijg ik een positieve reactie. Iedereen vindt mijn oorbellen, kettingen of armbanden altijd prachtig en vragen direct waarvan ze zijn. Het zijn ook echt eyecatchers, maar dat niet alleen. Ze zijn prachtig en niet overdreven, je kunt zien dat je een kwalitatief mooi sieraad draagt.

En wauw, wat werd ik gelukkig van de foto’s van de nieuwe collectie van Dos Por Dos. De nieuwe Autumn Winter 18/19 collectie van Dos Por Dos bestaat voornamelijk uit oorbellen en kettingen. De sieraden zijn gemaakt van natuurlijk buffelhoorn en halfedelstenen. Deze collectie is uitgevoerd in warme tinten die je najaarsoutfit compleet maken. Niet alleen het klassieke zwart-wit, maar ook  bruin- en beigetinten, afgewisseld met groene en goudkleurige details, maken deze collectie wederom een lust voor het oog.

Sieraden die overal bij te combineren zijn. En het zwieren van de oorbellen in je oren maakt je vrolijk en geeft je een vrouwelijk gevoel. Het zijn de details die jou die extra uitstraling geven. Dus ja, vrouwen die Dos Por Dos dragen hebben smaak! Een simpel kostuum kan je omtoveren in een vamp als je de prachtigste accessoires erbij combineert.

Ik kan nog niet kiezen en ga er nog eens een nachtje over slapen. Donkergroen vind ik ook heel prachtig, maar ja, er is zoveel keus! Keep you posted!

X

Dos Por Dos

Dos Por Dos
Kunnen jullie al kiezen?
Dos Por Dos
Deze vind ik ook geweldig!
Dos Por Dos
Of deze?

Dos Por Dos

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie