Beautytips, mijn verwenmomentjes op een rij!

Beautytips

Ik heb niet de wijsheid in huis, maar kan wel mijn beautytips geven…

Soms weet je toch niet meer wat je moet geloven? Er komt nu een nieuw programma op televisie “Praat Nederlands met me” haha. Zo zie ik dat ook voor me bij de beauty-reclames. De woorden die worden gebruikt gaan toch voor de meesten echt compleet langs je heen? Wie weet er nou iets van collageen, antioxidanten of allerlei andere benamingen. Ik houd het een stuk simpeler en vertel jullie hier over mijn beautytips.

Ik heb wel een vast ritueel in mijn badkamer voor de verzorging van lijf en lede;). Na het douchen gebruik ik eerst een heerlijk serum van Rawa Secrets. Over dit merk ga ik binnenkort heel veel vertellen.

Zo’n 1 tot 2 keer per week, als ik er tijd voor heb, gebruik ik een morning masker van MudMasky! Dit chocolade masker geeft je huid zo’n oppepper dat je er direct stralend en fris uitziet. Het masker heeft een liftende werking, verzorgt en hydrateert de huid.

Voor om de ogen gebruik ik “Age-Protect” van Piroche. Een heerlijke zachte oogcreme die ik zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik. Deze intensieve oogcreme bestrijdt de wallen onder de ogen (ideaal ’s ochtends) en de huidverkleuringen veroorzaakt door stress en vermoeidheid. De crème werkt ook huidverbeterend, dus gaat de rimpeltjes te lijf!

Voor de overige dag en nacht verzorging gebruik ik de crèmes van Rawa Secret. Heb ik vroeg gedoucht en bijvoorbeeld om 20.00 uur al mijn nachtverzorging aangebracht, dan gebruik ik voor het slapen gaan nog de olie van Squalan. Deze krachtige anti-ging olie verbetert de vochtbalans van de huid en is ideaal om de nacht mee in te gaan.

Oh ja, en voor mijn lichaam gebruik ik de bodylotion van Lidl en soms Arganolie voor de hals.

Zo zie je, mijn beautytips zijn simpel. Over de reiniging vertel ik een andere keer;).

X

Beautytips

Beautytips
Dag- en nachtverzorging van Rawa Secrets
Beautytips
Mijn geheim;), Rawa Secrets
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie