Verleiding van een geur

Verleiding

Raken jullie ook in de verleiding van een heerlijke geur?

Hebben jullie ook wanneer je ergens loopt en er passeert iemand die erg lekker ruikt, je toch even omkijkt? Ik wel, ik wil dan toch even weten wie er achter dat lekkere luchtje zit en raak dus in de verleiding om even achterom te kijken.
Maar als ik eerlijk ben, doen lekker luchtjes echt wel meer. Als je man of vriend lekker ruikt, dan is het toch heerlijk om er tegenaan te kruipen? Die verleiding kun je dan toch echt niet weerstaan, ik dus niet. Zo zie je een luchtje kan echt wel een bepaalde uitwerking hebben en is het best belangrijk om heel bewust een geur te kiezen.
Niet alles past bij je. Het is echt wel zo dat wanneer ik bij een vriendin een luchtje heerlijk vind ruiken en het vervolgens zelf op doe, ik er erg van terugkom. Apart is dat wel, maar dat schijnt toch met je eigen lichaamsgeur te maken te hebben. Hoe dat helemaal in elkaar zit, weet ik niet precies. Op een of andere manier kan ik beter de frissere, bloemige luchtjes verdragen.
Toch komen er nog regelmatig nieuwe geuren op de markt. Dat vind ik overigens ook erg knap! Je moet het toch maar weer durven om een nieuwe geur op de markt te zetten. En met de donkere dagen in het vooruit zicht willen we toch ook weer meer naar binnen en fleurt een lekker luchtje de boel toch een beetje op.
Kilian komt met vier nieuwe geuren die geïnspireerd zijn door passievolle liefdes en staan voor flirts, fun, spanning en luxe. “Voel je vrij om de liefde op jouw manier te bespelen”, spannend toch?  De My Kind Of Love collectie is vanaf oktober 2018 exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Het duurt dus nog even, maar te zijner tijd gaan we toch maar even ruiken, het klinkt namelijk wel heel spannend!
X
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie