The Commons – Restaurant, Werkplek en Student Hotel Rotterdam

All round concept “The Commons” vernieuwd!

Ja jongens, ik ben nog van de generatie dat internet net uitgevonden werd! Ik leer nog elke dag, vind het geweldig om van alles uit te vinden en ook letterlijk te vinden. En hoe heerlijk zijn tegenwoordig de plekken of restaurants die een werkplek aanbieden waar je dan met elkaar kunt afspreken? Ik vind dat geweldig en als de keuken dan ook nog eens heel tof is, dan gaat bij mij de vlag uit!

The Commons in Rotterdam, tevens ook ‘het student hotel’, heeft zijn menukaart vernieuwd. Naast dat je zelf van de kaart kunt kiezen, kun je ook gebruik maken van sharing diner. Het is natuurlijk op mijn lijf geschreven als half Spaanse. Het lijkt een beetje op tapas eten, maar dan met een uitgebreidere kaart. Ik noem het ook wel relaxed eten. Het is zo gezellig een beetje van dit, een beetje van dat en tegelijkertijd genieten van een super lekkere cocktail of glaasje wijn.

Voor velen staat eten natuurlijk op nummer 1, maar ik vind ambiance ook belangrijk. Als je voor een werkplek kiest, moet je niet het gevoel hebben dat je ergens opgedirkt moet zitten. Juist het ontspannende gevoel, gastvrijheid, hulpvaardige mensen geven dan de doorslag. The Commons biedt namelijk flexwerkplekken aan en bovenal kun je er ook nog blijven slapen. Dus ideaal om werk en plezier met elkaar te combineren. Overigens kun je er voor een cocktail of drankje aan de bar ook terecht hoor!

En denk niet, daar zijn er meer van. Om nog even de nadruk op het eten te leggen, het wereldse menu met shared dining gerechten werd ontwikkeld door F&B director Craig Cunningham, die jarenlang nauw samenwerkte met Jamie Oliver. The Commons is de ontmoetingsplek waar reizigers, foodies en locals terecht kunnen op elk moment van de dag!

Dus, see you next time @The Commons!

The Commons
Tonijn, onze favoriet
The Commons
Sharing diner
The Commons
Feestelijke opening
The Commons
Impressie

The Commons

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie