Nooit zonder droogshampoo op stap

Droogshampoo

Gebruiken jullie wel eens droogshampoo?

Misschien een tik van mij, maar ik heb altijd een miniflesje droogshampoo in mijn tas zitten. Niet dat ik nou vaak vet haar heb, maar het is zo’n makkelijke oplossing voor als je snel de deur uit moet en je toch wilt dat je haar verzorgd is. Ben ik de enige met die afwijking?

Ik vind het dus een geweldige uitvinding. Soms kan ik tegen dat hele douch/haarwas ritueel opzien. Daarna ook nog je haar in model brengen pffff. En eerlijk soms kun je gewoon opstaan met een nog super goede coupe, alleen je haar toont ietwat vettig. Dan is dit toch een geweldige uitkomst. Ik heb wel voorkeur, ik gebruik namelijk de droogshampoo van Previa. Oeeee en deze ruikt ook zo heerlijk.

Overigens gedurende zo’n zomer krijgt je haar ook een behoorlijke klap. We kennen het allemaal wel: na een zomer vol zon, zee en strand voelt je haar uitgedroogd aan en ziet het er droog en dof uit. De warmte, het zout en chloor hebben het haar beschadigd en de eventuele kleur vervaagd. Lijdt je haar aan deze ‘zomerschade’? Daar heeft Previa ook een heerlijke verzorging voor.

De haarverzorgingsproducten van het van oorsprong Italiaanse merk Previa zijn 92% natuurlijk en bevatten geen sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en lanoline. Door de chemische stoffen te vervangen door zuivere producten, blijft het haar langer schoon en vermindert de elektrostatische lading van het haar aanzienlijk. De producten van Previa zijn intens voedend, diep verzorgend en bestaan bovendien uit een exclusief geurenboeket geïnspireerd op de perfectie van de natuur.

Droogshampoo
Previa heerlijke haarverzorging
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie