Kaplaarzen, gewoon heerlijk de regen in!

Modebewust het strand op met deze hippe kaplaarzen!

Regenseizoen komt er weer aan, ik houd er helemaal niet van. Een verlept hoofd en dan nog ergens gezellig binnenkomen… Moet wel zeggen dat je tegenwoordig hele hippe regenjassen kunt kopen, dus dat zit wel snor. Maar nu de schoenen nog en ja wel hoor, kijk eens wat ik ben tegengekomen. Super tof zijn deze “Rainboots” of wel “Kaplaarzen” van Woden.

Laatst had ik het nog, toen zette Max me af bij de luchthaven, maar parkeerde zo dat ik uit moest stappen in een diepe plas. Max was natuurlijk zo geland dat hij me uit de auto tilde en zo op het droge zette. Mijn schoenen hadden dat echt niet aangekund, maar deze hippe kaplaarzen had ik graag aan gehad.

Ideaal, of je nu de stad in gaat of de hond uit laat, want deze laarzen hebben ook nog eens een super pasvorm. Het voetbed van kurk ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend. Ik weet het klinkt misschien weer als een verkoopverhaal, maar de ervaring met hun sneakers heb ik. Dus kan alleen maar bedenken dat dit ook bij deze laarzen zo is.

Wat vinden jullie van deze kaplaarzen? Ik weet alleen niet of ik voor een lage of hoge versie zou gaan. Wat vinden jullie? Met deze kaplaarzen geloof ik dat ik het minder erg vind om in de regen op stap te gaan. Dus wie weet, ga ik binnenkort overstag! Eerst nog even genieten van de nazomer in Spanje… Tot snel!

Kaplaarzen Kaplaarzen Kaplaarzen

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie