Het Wapen van Willemstad – Hotspot in onze regio!

Kennen jullie het vernieuwde Wapen van Willemstad al?

Ik praat echt over 20 tot 25 jaar geleden dat wij regelmatig in Willemstad kwamen. Wij voeren dan met onze zeilboot de oude haven in hopend op een plekje aan de kade. Dat was het makkelijkste met onze kinderen in die tijd. Zij konden dan op de kant spelen en wij konden ze vanuit de kuip goed in de gaten houden.

Het Wapen van Willemstad was de plek om even neer te strijken voor een borrel, een hapje eten of op zondagochtend voor een kop koffie met de alom bekende Bosche Bol. De verrassing was groot om te horen dat deze geweldige zaak een metamorfose heeft ondergaan. Daar waren wij dan ook wel heel erg benieuwd naar.

Want zeg eerlijk, we rijden snel naar Rotterdam, Den Haag of zelfs misschien Breda om een hapje te eten, maar met dezelfde afstand en tijd zit je ook in Willemstad en dit historische plaatsje heeft echt wel iets. Het is heel erg leuk om even een stadswandeling te maken door dit oude vestingstadje en vervolgens in het nu zeer sfeervolle Wapen van Willemstad neer te strijken. Dit kan nog steeds voor de Bosche Bol, maar ze hebben een uitgebreide lunch- en borrelkaart en voor ’s avonds staan er heerlijke diner gerechten (met de nadruk op vis) op het menu. ’s Avonds worden de tafels met linnen gedekt en krijgt de ‘grandcafe-achtige look’ iets chics.

Wij hebben genoten van vis en vlees. De gerechten waren super verzorgd en erg smakelijk. Ook het personeel was erg vriendelijk. Mijn dochter zei: “ik zal zeker een keer terugkomen met mijn vriendinnen, maar dan voor een gezellige lunch“. Ikzelf kom zeker terug met mijn man en mijn ouders, zij zullen ‘meer dan genieten’ van het ophalen van herinneringen onder het genot van een geweldige maaltijd.

Overigens, om even niet te vergeten, je kunt er ook blijven slapen. Dat nodigt dan uit te genieten van hun nauwkeurig samengestelde wijnkaart. Binnenkort is ook de lounge ruimte naar achteren klaar en zijn er de mogelijkheden voor het organiseren van feestjes, partijen en bedrijfsuitjes.

See you there!

X

Het Wapen van Willemstad
Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad

Het Wapen van Willemstad
Het vernieuwde interieur
Het Wapen van Willemstad
Toetjes, wij zijn er dol op!
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie