Hema Beautydagen staan voor de deur

Hema

De komende twee weken een al beauty-aanbiedingen bij Hema

Afgelopen donderdag mochten wij tijdens een uitgebreid ontbijt de nieuwste beautyaccessoires en -producten aanschouwen. Hema was voor mij altijd de winkel waar je naar binnenging om ondergoed, sokken of schoolspullen te kopen. Aan Beauty gaf ik weinig aandacht. Tot ik de cleansing en de mascara’s ben gaan gebruiken.

Ok, ik geef toe, prijs speelde daar bij mij echt wel een rol. Je denkt al snel duurkoop is een goede koop. Maar wat blijkt, de mascara van de Hema vind ik helemaal geweldig en dat voor 5,95! Hij blijft ook nog eens perfect zitten en korrelt niet. Voor mij dus voorlopig even niets anders. Zo ook ben ik helemaal weg van de Charcoal cleansing lijn. Gewoon top spul! Maar voor aankomende herfst en winter heeft de Hema het assortiment natuurlijk uitgebreid. Nieuwe kleuren voor op de nagels en lippen, maar ook opvallende haarkleuring behoren tot het assortiment.

Lipverzorging behoort tegenwoordig tot een van de dagelijkse beslommeringen: lipserum, -balsum of -gloss. We gaan echt niet de deur uit zonder een kleurtje. Wow, je weet gewoon niet wat je moet kiezen. Ikzelf was helemaal weg van de ‘duo-lipstick’. Deze heeft twee kleuren waardoor je of een lipliner kunt creëren of een prachtige kleur kunt mengen. Echt fantastisch!

Vergeet ook niet hun uitgebreide collectie aan make-up kwasten, blending sponsjes (groot en klein), föhns en haartangen en alles voor de verzorging van onze ‘body’.  Ik verschillende kwasten van hun, al jaren, niet stuk te krijgen! Misschien toch maar eens vervangen…

Hema heeft van 15 tot en met 30 september de Hema Beauty Days. Tijdens deze beauty weken zijn er mooie kortingen en acties op het gehele beauty assortiment.

Wij hebben genoten niet alleen van een fantastisch ontbijt, maar ook met verbazing gekeken naar de prachtige Beauty producten van de Hema.

Hema

Hema
Haarverzorging en accessoires

Hema

Hema
Rechtsboven mijn favoriet: de duolipstick
Hema
Prachtig kleurenpalet
Hema
Festivalachtige tijdelijke kleuring
Hema
Ook alles voor onze body!
Hema
Weer zo’n prachtig palet
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie