Droomlijst of wel Bucketlist, hebben jullie er een?

Droomlijst

De Droomlijst, Julien Sandrel, een ingrijpend verhaal…

Een bucket list; hebben jullie er een? Ik heb hem niet bewust op papier, maar onbewust misschien wel. Ik besef me altijd dat als ik iets gedaan heb waar ik echt helemaal van van de kaart heb of omdat ik super gelukkig ben dat ik het gedaan heb, ik altijd zeg “zo dit kan van mijn Droomlijst”.

De film ‘the Bucketlist’ is een van mijn favoriete films. Naast het feit dat je zelf ook een beetje gespiegeld wordt, laat het je beseffen dat je echt van het leven moet genieten. Ik denk dat ik echt realiseer dat wij het ongelooflijk fijn en goed met elkaar hebben. Wij spreken dat regelmatig naar elkaar uit.

Nu kreeg ik het boek “De Droomlijst” van Julien Sandrel in mijn handen. Zodra het over een droomlijst gaat, word ik al geprikkeld en werd direct nieuwsgierig naar dit boek. Deze Droomlijst of wel zoals het boek het presenteert als een bucketlist om nooit te vergeten, omvat een prachtig verhaal. Het verhaal over een 12-jarige Louis die aangereden wordt door een vrachtwagen en daardoor ernstig gewond raakt, het leven drastisch wijzigt. Deze jongen blijkt al een droomlijst te hebben en zijn moeder gaat proberen die voor hem te realiseren. De moeilijkste wens is het vinden van zijn echte vader…. Ja daar word je direct door geprikkeld.

Hoe het afloopt, kan ik natuurlijk niet verklappen. Wel kan ik jullie vertellen dat het een fantastisch boek is dat ik in twee dagen heb uitgelezen. Fantastisch! Het verhaal is namelijk ijzersterk, enorm herkenbaar en tegelijkertijd zo aangrijpend!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie