100% focus – Jack Coughlin

100% focus

Met 100% focus het boek van Jack Coughlin uitgelezen!

Wow, wat een spannen verhaal! Misschien iets meer een mannenboek, maar als je van spanning houdt dan zit je bij dit boek op het puntje van je stoel! 100% focus is het achtste deel in de intrigerende en levensechte sniperserie met Kyle Swanson in de hoofdrol.

Voor het schrijven van dit boek heeft Jack Coughlin rijkelijk zijn ervaring gedeeld als echte scherpschutter bij de Amerikaanse U.S. Marines. Het is dus niet zo maar een sniperserie, het is gebaseerd op min of meer waargebeurde situaties. Geinspireerd door de Amerikaanse drang tot daadkracht en de explosieve situatie in het Midden-Oosten weet de schrijver een hyperrealistische en bloedstollende thriller neer te zetten.

“De CIA wordt aangevallen. Kyle Swanson, onderscheiden voormalig sergeant artillerie bij de marine, overleeft ternauwernood twee aanslagen in een week. Tijdens de uitvaart van een vriend blaast een terrorist het graf op. Swanson wordt gevraagd om samen met de ervaren agent Luke Gibson uit te zoeken wie hierachter zit. Ze zijn al snel op het spoor van Nicky Marks, oud-sniper van de CIA.

Deze voormalig scherpschutter blijkt de meedogenloze spil in een wereldwijd drugsimperium te zijn. Het brengt hen naar de papavervelden in Afghanistan en de jungles van ZuidoostAzië. In het heetst van de strijd moet Swanson beslissen of hij zijn partner vertrouwt, en zo ja, welke. Bij deze zoektocht schakelt hij de bloedmooie weduwe van de vriend wiens graf in Mexico werd ontheiligd in. Maar ook zij blijkt haar eigen agenda te hebben, zij wil zo snel mogelijk wraak.”

Echt een heel spannend verhaal! Het feit dat er een vrouw meedoet, trieerde mij nog meer om het uit te lezen.  Hoe het afloopt kan ik natuurlijk niet beschrijven. Hetgeen dat ik nogmaals wil zeggen: Houd je van spanning, vind je het niet vervelend om voor het slapen gaan nog even gefocust te blijven, dan is dit echt jouw boek!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie