Onderhoud van het lijf!

Terug of tijdens onze vakantie heeft ons lijf ook aandacht nodig…

Soms vinden we het lastig dat smeren continue. Maar ja, beter iedere dag even aandacht aan ons lijf besteden, dan de aftakeling in werking zetten. We hebben dit jaar nu eenmaal een warme zomer en daar genieten we van. Daar komt wel bij kijken dat we ons moeten verzorgen. Ik zag onlangs iets nieuws, tenminste voor mij, in de Bijenkorf en ik kan jullie vertellen dat het ongelooflijk lekker spul is.

De Bamboo serie van Tonymoly verzorgt de huid, maar laat je lijf ook weer gezond stralen. Ontdek dan ook met mij de geheimen van het Koreaanse schoonheidsideaal voor een stralende
huid met de Bamboe serie van Tonymoly. Tonymoly, één van de meest toonaangevende Koreaanse beautymerken, lanceert de Pure Eco Bamboo-lijn, een formule bestaande uit pure bamboesap. In drie stappen kalmeer, verkoel en stabiliseer je het vochtgehalte van je huid.

Relax!

Ik heb zojuist ook even een maskertje opgedaan om mijn huid weer even te kalmeren en terug te brengen in een “comfort status”, zoals ik dat ook wel noem. Maar ons lijf nogmaals kan ook af en toe wat relax modus gebruiken. Hiervoor heeft Tonymoly een heerlijk Soothing Gel. De veelzijdige gel, die voor 99% uit Damyang bestaat, is rijk aan mineralen en aminozuren en zorgt voor de optimale ontspanning voor zowel je gezicht als lichaam. Hét product voor een onweerstaanbare zachte en relaxte huid.

Cool Down!

Kom je net van het strand of ben je klaar met sporten dan heeft deze Bamboo serie ook nog een ultieme “Cool Kick”. De Tonymoly Bamboo Clear Water Fresh Toner bestaat voor 96% uit echt bamboewater en verfrist vanaf de eerste aanraking. Deze tweede stap in de Tonymoly Bamboe serie is de perfecte hydratatie voor een vermoeide en een gespannen huid.

Moisture up!

Voor de totale serie kun je eigenlijk niet zonder de Moisture Cream. De Tonymoly Bamboo Cold Water Moisture Cream brengt het vochtgehalte weer helemaal in balans, ideaal voor verfrissing van de huid en geest. De gel-vormige moisturizer is verrijkt met 80% natuurlijk bamboewater en is geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Zeg goodbye tegen een geïrriteerde en droge huid en ervaar de kracht van natuurlijke mineralen en aminozuren voor een rustgevend en gerevitaliseerd gevoel vanaf het eerste gebruik!

Hebben jullie al interesse gekregen in deze Bamboo-lijn,  de produkten zijn online te koop bij de Bijenkorf en Boozyshop.nl. Natuurlijk kun je ze ook zo kopen wanneer je ondanks de warmte een dagje stad heb gepland.

Succes!

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie