M.A.C Cosmetics versus AFW in Amsterdam

M.A.C.

Nog een week te gaan voor Amsterdam Fashion Week

Zijn jullie er ooit geweest? Als je van mode houdt, wilt genieten van alle ontwikkelingen op het gebied van mode, nieuwe ontwerpers wilt ontmoeten, dan is dit de plek waar je moet zijn. Amsterdam Fashion Week is dit jaar in handen van Dani Bless met een geheel andere opzet en op een andere locatie. Wij zijn heel erg benieuwd, maar zijn er zeker bij.

De laatste keer kregen we een mooie make-up touch up van M.A.C. Cosmetics. Heel erg leuk om achter de schermen te kijken. M.A.C Cosmetics is tijdens Amsterdam Fashion Week, van 6 tot en met 9 september, de officiële makeup partner voor alle shows.

Tijdens deze dagen creëert Connie Man, Senior Makeup Artist bij MAC voor elke modeshow een unieke make-up look: “Dit seizoen van Amsterdam Fashion Week komt ons credo ‘ALL AGES, ALL RACES, ALL GENDERS’ meer dan ooit naar voren. Achter de schermen van de Fashion Weeks van New York, Milaan, Londen, Parijs…én wederom Amsterdam ontstaat ware MAC-magic!”

Meet me at the MAC Store
Kom tijdens Amsterdam Fashion Week langs in één van de M.A.C winkels in Amsterdam voor een gratis 20-minute-fashion-week-touch-up en ontdek de laatste beauty trends straight from the runway!

Maar naast de make-up van M.A.C. dus heel veel fashion! Komt dat zien, komt dat zien!

X

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie