Acnehuid? Sebacia komt met innovatie behandeling!

Sebacia

Sebacia biedt een nieuw handvat naar het herstel van een acnehuid…

Als geen ander weet ik hoe het is om last te hebben van acne. Je voelt je zo ongelukkig met een onregelmatige huid. Ik kreeg er pas laat last van en toentertijd bood de diane-pil de oplossing. Maar ja, ik moest gewoon wel even aan de pil… Mijn dochter heeft er ook enigszins last van, maar kan er goed mee omgaan. En uiteindelijk zal het wel een keer over gaan, maar er zijn ook mensen die langdurig last hebben van een acnehuid. Sebacia komt nu met een veel belovende behandeling en de foto’s van voor en na zien er heel positief uit.

In samenwerking met universitaire onderzoekers en klinisch artsen ontwikkelde Sebacia een gepatenteerde technologie, waarbij gouden microdeeltjes met een massage apparaat in
de (gezichts)huid worden gemasseerd. Vervolgens worden de deeltjes met een laser verwarmd, waardoor de waardoor de talgklieren krimpen naar een normaal formaat en
hierdoor minder talg produceren. Klinische studies tonen aan dat behandelingen met deze technologie significante resultaten leveren en acne drastisch (en langdurig) wordt
verminderd. Sebacia kan daarmee een alternatief zijn op bestaande acnebehandelingen en op het gebruik van acnemedicatie.

Hoe werkt het?

Het behandeltraject duurt 2 weken en start met een uitgebreid intakegesprek. De behandeling wordt voorafgegaan en gevolgd door het gebruik van een aantal producten die een essentieel onderdeel zijn van het behandeltraject. De behandeling zelf bestaat uit 3 sessies van 30-45 minuten, verspreid over 2 weken. Tijdens de behandeling wordt een serum met gouden microdeltjes
(Sebacia Gold Microparticles) in de huid gemasseerd met behulp van een massage apparaat waardoor de minuscule deeltjes in de talgklieren terechtkomen. Direct daarna wordt een laserbehandeling uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de gouddeeltjes verwarmen, waardoor de talgklieren krimpen naar normaal formaat en hierdoor minder talg produceren.

Voor wie?

Het behandeltraject is geschikt voor vrijwel iedereen vanaf 14 jaar met actieve acne. Daarnaast is de behandeling preventief in te zetten bij mensen die gevoelig zijn voor acne.

Resultaten

Na 12 weken is een verbetering van zo’n 70% t.o.v. de nulmeting zichtbaar. Onderzoeksgegevens laten bovendien zien dat een verbetering van 80% t.o.v. de nulmeting zichtbaar is na 6 maanden.

Vergoeding en kosten

In veel gevallen wordt een acnebehandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Het behandeltraject bestaat uit 3 behandelingen vanaf €250 per behandeling. Daarnaast gebruik je een aantal producten voorafgaand en na afloop van de treatments om het gewenste effect te bereiken.

Het ziet er dus echt veel belovend uit en ik denk zo maar dat wanneer je last hebt van een acnehuid, je alles geprobeerd hebt, dit zeker de moeite waard is om eens te proberen. Een gesprek kan sowieso geen kwaad.

Deze behandeling kun je op het moment ondergaan in Delft en  in 11 andere klinieken. De behandeling is nog heel exclusief. Mocht je er meer over willen weten, stuur ons dan even een mail!

Sebacia
Bij aanvang
Sebacia
Na 12 weken
Sebacia
Na 24 weken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coverfoto: @Shutterstock, Post-Acne Marks /Treating Acne Scars.Acne Scar Removal

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie