Wonderen zijn de wereld nog niet uit: Medik8

Medik8

Revolutionaire oogpads tegen de kleine rimpeltjes onder je ogen van Medik8

Zoals jullie misschien weten, heb ik maart dit jaar een ooglift ondergaan. Best een heftige ingreep, haha. Ik had nu eenmaal last van een hangend ooglid waar ik me ook nog eens al jaren aan stoorde. Dus ja, het was nodig! Wel heb ik versteld gestaan over de kritiek van anderen. Iedereen moest er iets van vinden haha, maar ja uiteindelijk vind ik dat je zelf moet doen waar jij je prettig bij voelt.

Nu heb ik iets heel moois in handen. Namelijk het Rejuvenating Eye System van Medik 8. We mochten in april de lancering hiervan meemaken, maar het duurde nog even voor dat het dan echt op de markt kwam.

Wat is het in het kort gezegd?

Het Rejuvenating Eye System bestaat uit een oogserum en oogpads. Het serum breng je gedurende vier weken aan onder je ogen. De vier sets oogpads plaats je eens in de vier weken een nacht lang onder je ogen. Na vier weken is er duidelijk een vernieuwend resultaat. De rimpels beloven zachter of minimaal te worden. De foto’s logen er niet om en ik ben dan ook erg benieuwd wat het mij gaat opleveren.

Nu terug van vakantie leek het mij het juiste moment om hiermee te beginnen. Nu neem ik er alle tijd en rust voor, want ik ben veel te nieuwsgierig wat het met me gaat doen. Op mijn resultaat moet ik jullie dus nog even laten wachten. Mochten jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik,  dan kun je er meer over lezen op de website Medik8. Natuurlijk kun je ze ook hier bestellen.

Medik8
De Oogpads druk je letterlijk een beetje in de huid voor een beter resultaat!
Medik8
Het serum kun je mooi verspreiden
Medik8
De complete set

 

Dit is een advertorial en een gesponsorde blog.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie