Sloggi is meer dan die ouderwetse grote, beige onderbroek!

Sloggi

Sloggi is echt sexy en functioneel!

Thuis maken wij wel eens grappen over niet sexy-ondergoed en sorry, het woord Sloggi ontbreekt dan niet. Maar wat blijkt, Sloggi heeft echt een hele metamorfose ondergaan. Ze zelfs een fantastische lijn om in te sporten. Dus mijn ogen en oren stonden direct open en wilde hier meer over weten.

Hét merk achter ongeëvenaard comfort introduceert namelijk een nieuwe lijn athleisure bodywear voor herfst en wintern2018, geïnspireerd op verschillende soorten actieve bewegingen. Deze herfst wil sloggi de markt voor athleisure wear opschudden met de lancering van mOve. Deze collectie is ontworpen om elke actieve beweging op een comfortabele en prettige manier te ondersteunen.

De lijn bestaat uit drie hoofdstijlen: FLOW, FLEX en FLY.  Sloggi gaat voor een frisse aanpak van active bodywear, met een lijn die rekening houdt met allerlei bewegingen en een breed scala aan activiteiten, hoe klein of groot deze ook zijn.

Op basis van de stellige overtuiging dat mensen in beweging zijn omdat ze dat willen, en niet omdat ze dat ‘zouden moeten’, beperken de producten van sloggi mOve zich niet tot bepaalde sporten of prestatieniveaus. In plaats daarvan is mOve ontworpen om bewegen nog plezieriger en comfortabeler te maken.

Sloggi mOve FLOW richt zich vooral op comfort, met BIO-HeatSol-technologie die de bloedcirculatie ondersteunt en de lichaamstemperatuur in balans houdt terwijl je beweegt. De stof heeft een ingebouwde geurwerende technologie, waarmee vocht wordt afgevoerd van het lichaam. Een samenstelling met 55% Tencel maakt de stof daarnaast ongelofelijk zacht.

Perfect voor pilates, wandelen of zelfs Tai Chi – FLOW is ontworpen om je welzijn te verbeteren en helpt je om je vrijer te voelen.

Sloggi mOve FLEX maakt gebruik van technologie die wrijving met het lichaam voorkomt. Het ontwerp met 27% Lycra en de innovatieve Zwitserse stof HeiO Glide verbetert de flexibiliteit en stretch. Het stijlvolle Bi-Stretch kant ademt en absorbeert om het lichaam koel en fris te houden.

MOve FLEX biedt flexibiliteit en vrijheid, dus of het nu om rotsbeklimmingen of yoga gaat: FLEX is perfect voor een scala aan veelzijdige en gevarieerde activiteiten.

Sloggi mOve FLY maakt gebruik van de revolutionaire thermo-regulerende stof HeiQ SmartTemp. Deze houdt de lichaamswarmte in balans met de warmte van de omgeving, met een goede aanpassing naar zowel warme als koude temperaturen om elke workout zo comfortabel mogelijk te maken.

De gehele mOve FLY-lijn heeft ademende bi-stretch kanten inzetstukken om vocht af te voeren van het lichaam. Met 40% elasthaan biedt de mOve FLY-lijn perfecte ondersteuning en controle voor boxen, HIIT, Zumba of welke activiteit dan ook.

Ik heb natuurlijk direct wat naslagwerk gedaan en heus, de nieuwe lijn van Sloggi is super en beige bestaat niet meer. Hippe frisse kleuren en natuurlijk het basis zwart hebben deze vreselijke kleur overgenomen. Gepast heb ik het nog niet, maar uitgaande van  de kwaliteit van Sloggi zal dat echt geen issue zijn. Ik ga me er zeker eens meer in verdiepen en passen misschien ook wel, want ik heb al een leuke roze kleur gezien! Mocht ik het aanschaffen, houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!

X

 

Sloggi Sloggi Sloggi

Dit blog is een advertorial

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie