Sally Hansen: Yes ook onze teennagels mogen weer in de lak!

Sally Hansen

SALLY HANSEN SUMMER COLLECTION

Eén van de meest geliefde seizoenen van het jaar breekt aan. Het is weer tijd om sandaaltjes, vrolijke jurkjes en opvallende arm candy tevoorschijn te halen. Om je outfit compleet te maken, verdienen je nagels ook wat extra aandacht. Gebruik daarvoor één van de Miracle Gel nagellakken van de Sally Hansen Summer Collection. De collectie bestaat uit vijf verschillende zomerkleuren.

Van zachte pasteltinten tot uitdagend rood. De Summer Collection van Sally Hansen geeft je de ultieme sparkling summer feeling dankzij de musthave kleuren. Perfect voor tijdens een festival of een date op een zwoele zomeravond.

De kleuren geven je een instant feel good feeling. Je nagellak blijft superlang zitten dankzij de combinatie van de Miracle Gel Color Coat gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. Perfect voor tijdens
je vakantie. Je hebt er geen omkijken meer naar. Iedere dag een ander kleurtje? Geen probleem! Gewoon je gellook met een normale nagellak remover verwijderen – no soak, no joke! – en een andere kleur Miracle Gel aanbrengen. Ready for summer in 3, 2, 1..

OVER SALLY HANSEN INC.

Sally Hansen Inc. is een Amerikaans beautymerk, opgericht in 1946 door Sally Hansen. ‘Hard As Nails’ was het eerste Sally Hansen product waar in 1957 een patent voor werd aangevraagd. Vanaf toen werd het merk een begrip. Sally Hansen Complete Salon Manicure™ stond bekend om haar toewijding in het ontwikkelen van innovatieve formules en betaalbare producten voor echte vrouwen.

ZOVEEL MEER DAN NAGELS

Met nog maar twee nagelproducten op de markt, inclusief de iconische ‘Hard As Nails”, heeft dit award-winnende merk al meer dan 300 kleuren die ze wereldwijd verspreiden in meer dan 55 landen.
Sally Hansen is hét nummer 1 merk in the U.S.A. Het merk focust zich niet alleen op nagels. Naast nagellak verkoopt Sally Hansen ook uiteenlopende beautytools die verdeeld kunnen worden over 5 verschillende categorieën: nagelkleur, nagelbehandeling, zelfbruiner, ontharing* en beauty tools.

SALLY HANSEN: DE ORIGINELE DOE-HET-ZELF VROUW

Oprichtster Sally Hansen was een onbevreesde beautyonderneemster, een vernieuwster en een stijl icoon. In tijden waar vrouwen het huishouden runden, trotseerde Sally echtgenoten, ouders en de samenleving in het algemeen om haar schoonheidsidealen mee te delen. Zo creëerde Sally het leven en de schoonheid waar ze naar verlangde voor haarzelf én door haarzelf.

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie