Ontbijt, een goede start van een nieuwe dag

Ontbijt

Wat voor ontbijt nemen jullie dagelijks?

Laatst las ik een goed artikel in het Algemeen Dagblad over diëten. Men begint vaak aan een dieet zonder dat men daar de gevolgen van kan overzien. En ik kan het wel een beetje weten! Ik ben een vijftal jaar geleden koolhydratenvrij gaan eten en kreeg steeds meer last van obstipatie. Als ik nu dit artikel lees, moet je er wel voor zorgen dat je bepaalde vezels binnen krijgt, anders krijg je luie darmen. Sinds ik weer 1 maaltijd per dag met koolhydraten eet, is dat voorbij!

Ontbijten met granen is dan ook helemaal niet verkeerd. Je brengt alles lekker op gang zo aan het begin van de dag. Zuivelhoeve heeft heerlijk nieuws: Boer’n yoghurt® vanille & muesli. Rechtstreeks van de boerderij! Een onweerstaanbaar lekkere vanilleyoghurt met knapperige muesli waar je niets meer aan hoeft toe te voegen. Het is alleen nog een kwestie van proeven en genieten.

Boer’n yoghurt® ken je vast wel. Die onmeunig lekkere yoghurt, gemaakt van verse weidemelk. Van die heerlijke melk wordt nu ook ‘n waanzinnig lekker tussendoortje gemaakt: vanille & muesli. Deze nieuwe, stevige vanilleyoghurt met knapperige muesli (een gouden combinatie!) is een feestje bij het ontbijt, lekker en gemakkelijk na het sporten, om de vroege honger te stillen, on-the-go en natuurlijk… de ultieme zoete afsluiter na het eten. Een éénpersoonsportie puur genot samen met een handig lepeltje.

Nieuw jasje

En er is nog meer leuk nieuws! Het Boer’n yoghurt® assortiment is in een nieuw jasje gestoken. Het werd tijd voor een nieuwe, modernere uitstraling. De jonge generatie Boer’n yoghurt® liefhebbers is dynamisch en de nieuwe look sluit daar goed op aan. Met de nieuwe verpakking wil het familiebedrijf laten zien waar ze voor staan: vooruitgang. Want op het Twentse platteland maakt men van verse melk iedere dag de lekkerste yoghurt en vla van Nederland. Ook al zullen ze dat zelf niet snel zeggen want Twentenaren zijn bescheiden, soms iets té!

Simpelweg…. Heerlijk

Wist je dat ze Boer’n yoghurt® écht op de boerderij zelf maken? In het Twentse dorpje Twekkelo om precies te zijn. Hier legt de familie Roerink iedere dag hun ziel en zaligheid in het maken van de lekkerste zuivelproducten van 100% weidemelk (want de lekkerste melk komt van blije koeien). De familie werkt met veel liefde voor het vak én de natuur die de belangrijkste ingrediënten levert. Deze passie en het recept zijn de sleutel om de boerderij aan de volgende generatie door te geven.

Zijn jullie overtuigd? Ik heb hem gegeten en deze echt super lekker! De smaak van vanille is toch een heerlijke afwisseling om mijn standaard kwarkontbijt!

Ontbijt

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie