Gezichtsreiniging: gewoon ouderwets met een stuk zeep!

Zeep

Reiniging met de zeep van BLOOMR

Gezichtsreiniging blijft voor mij ’s avonds altijd een dingetje… Eigenlijk wil je er geen tijd voor vrijmaken, maar toch weet je dat het heel belangrijk is. Normaal gebruik ik een wash-gel, maar tegenwoordig heb ik een ander favoriet product gevonden, namelijk zeep van Bloomr.  BLOOMR Cocosoap is hét verantwoorde alternatief voor het scrubben en reinigen van de huid. Laat je niet misleiden want het product is meer dan alleen zeep. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal, vandaar ook de zwarte kleur. Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert. Eigenlijk is de CocoSoap dus een scrub, detox en cleanser in één. BLOOMR CocoSoap detoxt je huid en laat je stralen als nooit tevoren!

Waarom BLOOMR?

Standaard reinigingsproducten kunnen agressief zijn voor je huid en leveren meestal ook maar één van de drie functies die BLOOMR CocoSoap biedt. Dit maakt het vaak lastig om te weten welke producten je samen kunt gebruiken en in welke volgorde. De chemische stoffen in deze standaardproducten kunnen op lange termijn ook zorgen voor irritatie, allergie en andere ongemakken.

Met de BLOOMR CocoSoap blijven deze kopzorgen je bespaard. De Charcoal Skin Detoxer heeft een all-in-one zuiverend effect op je huid. Niet onnodig je hoofd breken over of je het nu wel allemaal juist combineert; gewoon één product voor je volledige gezichtsreiniging en zoals altijd 100% natuurlijk!

Hoe te gebruiken

BLOOMR CocoSoap mag het hele jaar door dagelijks gebruikt worden. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en daarom niet schadelijk voor je huid; ook niet bij langdurig gebruik. Geniet van je stralende huid! Gebruik BLOOMR CocoSoap in het begin dagelijks tot het gewenste resultaat is bereikt en daarna minstens drie keer per week voor een blijvend effect.

 

Zeep
Gezichtsreiniging van Bloomr, Zeep die zowel scrubt als reinigt!

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie