Zomer: Tot nu toe mogen we niet klagen!

Zomer

Wat heerlijk toch de lente en de zomer

Tot nu toe mogen we helemaal niet klagen over het weer. Wat een fantastisch voorjaar hebben we gehad en nog steeds zijn de vooruitzichten helemaal goed. Zo fijn dat we dit jaar wel gewoon onze zomerjurkjes en schoenen te voorschijn kunnen halen. Je hebt wel eens van die jaren dat je iets gekocht hebt en als de uitverkoop begint je nog steeds geen mogelijkheid hebt gehad om het te dragen. Dat is gelukkig dus dit jaar heel anders. Maar zijn jullie al helemaal klaar voor de zomer? Hebben jullie ook al de juiste vakantie- of zomerschoen in huis? Wij hebben nog wat tips!

Met deze warmte is niks lekkerder dan een open schoen, luchtige sandalen of sexy pumps. We hebben een selectie gemaakt van de beste schoenen voor deze zomer van Angulus, Rollie en Woden. Naast alle voordelen van een open schoen of een gave sneaker, gaan we misschien ook nog veel lopen in de vakantie. Deze schoenen zijn allemaal heel comfortabel en zien er tegelijkertijd prachtig uit.

Angulus

Sinds 1960 werkt ANGULUS samen met een Portugese schoenenfabrikant uit het dorp St Joao de Madeira, 40 km ten zuiden van Porto. Manager José Tavares, de derde generatie in de fabriek, houdt toezicht op de creatie van de ANGULUS collectie met evenveel passie en professionaliteit als de voorgaande generaties. José en zijn team produceren elk seizoen weer duizenden prachtige schoenen.

Het maken van een paar ANGULUS schoenen is een lang, nauwkeurig en lonend proces. Tussen de eerste stap van creatie tot aan het eindproduct zijn 48 tot 60 stappen, en een geweldig team mensen, nodig om de schoenen te produceren.

Rollie

Rollie is een merk dat de liefde voor kleur, jeugdigheid en het leven op zich niet onder stoelen of banken steekt. Ze hebben een ongecompliceerde passie voor schoenen, trends en innovatief design. Rollie ontwerpt schoenen in leuke kleuren en zo licht dat je ze nooit meer uit wilt doen.

Rollie schoenen zijn gemaakt met veel liefde en respect. Ze werken met relatief kleine familiebedrijven en kennen de mensen heel goed. Voor Rollie gaat het niet om kwantiteit, maar om de kwaliteit van het leven.

Woden

De focus ligt bij Woden op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke materialen, zoals de anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.

(Advertorial)

Zomer
Angelus zomer sandaal
Zomer
Rollie
Zomer
Rollie
Zomer
Woden
Zomer
Woden

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie