Xsensible: Sneakers als pantoffels

Onzeker

Sneakers gemaakt van leer met een geheugen: Xsensible!

Schoenen mogen mooi zijn, maar lekker zitten vind ik toch wel een heel groot voordeel. Schoenen die je aantrekt en niet voelt zijn voor mij de beste! Natuurlijk als je een avondje uitgaat en je kiest voor een paar goede hakken dan gelden er andere regels. Hoewel ik ook echt hakken heb die fantastisch zitten en waarop ik een aardig dansje kan wagen.

Een hekel heb ik aan harde schoenen of laarzen die je eerst een maand moet inlopen voor ze lekker gaan zitten. Schoenen waarvan je knokkels op je hielen krijgt of helemaal een opgezette wreef, daar begin ik niet meer aan. Gezondheidsschoenen zijn voor mij een stap te ver. Dat komt niet door de pasvorm, want waarschijnlijk zitten deze heerlijk. Het is meer dat ze over het algemeen niet zo modieus zijn. Meer iets voor mijn moeder voorzichtig gezegd…

Toch zie je tegenwoordig hele leuke sneakers die fantastisch zitten en ook nog eens steun en comfort geven aan je voeten. Sneakers van Xsensible zijn hier een voorbeeld van. Ik zag ze, ik dacht ‘ik wil ze’ en ik loop erop alsof het mijn pantoffels zijn. Dat is overigens ook het doel van Xsensible. Zij willen schoenen blijven door ontwikkelen die aan deze eisen voldoen.

Wat ik wel echt belangrijk vind aan deze sneaker is dat ze er ook super uitzien. Xsensible heeft zowel mannen als vrouwen modellen. Als je erop loopt, is het alsof je veerkracht krijgt. Ze zijn licht van gewicht en daarom voel je ze niet aan je voeten. We hadden namelijk onlangs een heel leuk event waar we wel heel de dag op onze benen moesten staan. Ik heb echt nergens last van gehad.

Dit komt mede door dat alle Xsensible schoenen zijn voorzien van Xsensible Inside. Deze binnenkant heeft zes verschillende lagen. De buitenste laag is natuurlijk van echt leer, maar volledig elastisch en daardoor een maximale bewegingsvrijheid en comfort biedt. De sneakers zetten zich naar jouw voeten en daardoor voel je ze bijna niet! Er is zelfs getest en gebleken dat het stretchleer na 50.000 voetstappen altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Xsensible noemt het dan ook het “Leer met een geheugen”.

Nou ik heb ze pas net en ze voelen al als pantoffels. Ik ben ervan overtuigd dat ik er nog heel veel plezier van ga hebben!

Xsensible
Ik heb gekozen voor effen zwart, maar er zijn heel veel modellen en kleuren!
Xsensible
Kreeg er ook nog een paar andere veter bij, lijkt me wel leuk voor in de zomer!

(Gesponsord door Xsensible)

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie