Koffer al gepakt?

Vakantie

Wat nemen jullie zoal mee op vakantie?

Al is het in Nederland qua weer prima vertoeven de afgelopen weken, toch kijkt menigeen reikhalzend uit naar de komende zomermaanden. Tijd om weer het vliegtuig in te stappen, de auto vol te laden of aan boord te stappen, tijd voor vakantie dus! Ik word er ook altijd een beetje zenuwachtig van. Zodra ik in de auto zit valt dat van me af, dan denk ik “ok, ik heb mijn ID en geld, dus wat kan er eigenlijk nog mis gaan”. Maar toch wil je je favoriete spulletjes wel meenemen op vakantie. Hoe pakken jullie de koffer?

Wij hebben speciaal voor jou de summer holiday essentials geselecteerd. Deze items mogen niet ontbreken in jouw koffer. Die moet niet alleen lekker ruim, licht en wendbaar zijn, maar mag er natuurlijk ook leuk uit zien. Wat dacht je van deze roze SuitSuit koffer? Ik vind hem geweldig, of toch liever iets minder opvallend? Duifhuizen Tassen & Koffers heeft voor iedere smaak een koffer.

Vakantie

Een zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie. Deze scoor je uiteraard bij polette. Zij hebben een ruime keuze aan zonnebrillen en wekelijks komen er nieuwe modellen bij.

Vakantie

Ga je flink wat lopen, ik blijf erbij, de sneakers van Woden zijn fantastisch. Daar heb ik 7 dagen New York op gelopen zonder blaren!

Vakantie

Aan het einde van de dag reinig je jouw gezicht met de CocoSoap van BLOOMR. Hiermee scrub, reinig en detox je jouw huid. Een drie in één dus. Scheelt weer ruimt
e in de toilettas. Je huid straalt als nooit tevoren en je bent klaar voor de zomeravonden.

Fijne vakantie.Vakantie

 

Coverfoto @Shutterstock, Julia Sudnitskaya

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie