Zonnebrillen: het meest gewilde item van nu!

Zonnebrillen

Overal heb ik zonnebrillen liggen…

Herkennen jullie dat? Zonnebrillen op tafel, in de auto, waar ik denk dat ik een zonnebril nodig heb, ligt er wel een. Ik ben ook gek op zonnebrillen. Als ik ergens loop en ik zie zonnebrillen, wil ik altijd even kijken.

Even geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad. Dat maakt het voor mij extra noodzakelijk om buiten nu een zonnebril te dragen. De littekens moeten nog beschermd worden tegen de gevaarlijk UV, maar eerlijk, dit moeten we sowieso doen. We kunnen wel smeren, maar met een zonnebril bescherm je ook nog eens de meest tere huid van je gezicht. Hebben jullie daar wel eens over nagedacht?

Maar naast bescherming vind ik zonnebrillen gewoon super leuk om te hebben en te dragen natuurlijk. Het doet heel veel met je. Het type zonnebril zegt veel over je humeur van die dag. Ga je voor uitgesproken, kun je reacties verwachten. Ga je voor meer een bescheiden model, geeft dat snel een rustigere uitstraling. Ik kan niet echt zeggen welke zonnebril het beste bij mij past, ik kijk meestal ook naar wat ik aan heb.

Zonnebrillen kun je kopen in alle vormen en maten, maar ook in een heleboel prijsniveau’s. Soms kun je schrikken van de prijzen, maar let vooral ook op het type glazen. Een bril hoeft niet extreem duur te zijn met een goede UV bescherming. Het zal niet altijd gelden, maar bedenk dat in de hele goedkope brillen minder goede glazen kunnen zitten.

Ikzelf ben op het moment helemaal fan van Polette. Kennen jullie deze brillen? De brillen van Polette zijn zeer uitgesproken tot zeer ingenomen. Maar de kwaliteit staat wel voorop! Bovendien kun je de glazen ook op sterkte krijgen en dat is toch een leuke bijkomstigheid om op het strand of in de auto met een gave bril te zitten. De brillen van Polette zijn te koop in hun ‘flagstore’ in Amsterdam of online. Bekijk de modellen eens, ik weet zeker dat jullie blij worden en ook van de prijs!

Succes!

Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen

 

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie