Vaderdag: Nog een dikke week!

Vaderdag

Op vaderdag zetten we onze papa’s in het zonnetje

Een paar weken geleden toen het moederdag was, rende ik ’s ochtends mijn rondje op zondag en zag toen een trots meisje met haar vader uit een auto stappen. Haar handen had ze vol met iets dat ze gemaakt had en een cadeautje erbij. Het straalde van haar gezicht dat ze zo’n zin had om dit aan haar moeder of oma te geven. Het was een prachtig gezicht. En toen ik thuis kwam, werd ik zelf compleet verrast met een uitgebreid ontbijt dat de kinderen hadden gemaakt met ook een verwencadeau.

Ja moeder- of vaderdag heeft best wel iets leuks, ik vind alleen niet dat we er dramatisch over moeten doen. Vroeger was misschien een andere tijd, maar toentertijd deed mijn moeder de hele dag niets! Wij moesten koffie zetten, koken en allerlei klusjes doen. Ik weet eigenlijk niet waarom dat zo geforceerd werd, maar het hoorde op een of andere manier. Daar ben ik direct vanaf gestapt. Wel geef ik toe dat ik er onwijs van kan genieten als ik dan op zo’n manier thuis kom… Hoe ging en gaat dat bij jullie thuis?

Maar, binnenkort dus vaderdag, wat gaan we doen? Hebben jullie al iets speciaals in gedachte? Het zit hem soms in kleine dingen. Als je kinderen alleen al uitspreken dat zij de fijnste en liefste papa van de wereld hebben, is dat misschien al genoeg. Toch hebben we voor jullie wat cadeautjes op het internet weten te vinden en zoals altijd ‘nu besteld, is nog op tijd in huis‘!

Wat vinden jullie van een paar nieuwe sneakers van Woden, een stoere maar toch elegante sneaker? Te koop bij Van den Assem, maar ook via internet. Of van een heel hip shirt van BB Chum, dan weet je zeker dat je papa of vader de hipste is van iedereen! Of je kunt bij Duifhuizen een nieuwe riem of portemonnee aanschaffen, die heeft de onze namelijk hard nodig. Ook een idee is een fancy zonnebril van Polette, die ook op sterkte besteld kan worden. Allemaal best goede tips!

Heel veel succes met de voorbereidingen voor vaderdag!

X

Coverfoto @Shutterstock

Vaderdag
Stoere rugzak te koop bij Duifhuizen
Vaderdag
Sneaker van Woden, te koop bij Van den Assem
Vaderdag
Hippe shirts van BB Chum
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie