Two Stories: “Must visit boutique” in Dordrecht

Two Stories

Zijn jullie in Dordrecht al bij Two Stories geweest?

Laatst waren we weer bij Two Stories in Dordrecht om daar een heleboel leuke outfits vast te leggen. Ik kan jullie vertellen dat dat totaal geen straf is. Two Stories op de Vriesestraat in Dordrecht is echt zo’n boutique waar je alles leuk kunt vinden en dat je moet oppassen dat je niet te veel koopt!

Ik was er deze keer samen met mijn dochter, omdat Two Stories ook wil laten zien dat de kleding die ze verkopen voor jong en ouder is. Nou, ook mijn dochter genoot van de middag. Het moest allemaal wel tussen de examens door voor haar, maar ook zij vond dit tussendoor even een lekkere afleiding. En ze was volledig verrast en bedacht dat ze hier zeker terug wil komen om eens rustig te snuffelen en te shoppen.

Want ja, rust heb je wel nodig. Sowieso als je gaat winkelen. Een outfit op een holletje geeft vaak achteraf niet het goede gevoel. En bij Two Stories nemen de lieve dames, Miranda en Caroline, alle tijd om je alles te laten zien en eventueel te passen. Ook zij waren verrast door de combinaties die Perle juist maakte. Dan zie je dat misschien jongere dames kledingstukken anders willen en durven te combineren. Ik geef toe dat ik vaak voor het ‘matchen’ ga, terwijl zij juist print met print combineert of verschillende kleuren bij elkaar zoekt. Wel heel grappig en ik leer daar ook weer van.

De collectie van Two Stories is weer zeer uitgebreid, van nette jurkjes en chique pakken, tot hippe kimono’s en vette printjes. Je kunt bij Two Stories alle kanten op. Ik vond het weer een zeer inspirerende middag en heb veel ideeën op gedaan voor mijn ‘closet’.

See you there!

Two Stories

Two Stories

Two Stories

Two Stories

 

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

Latest posts by Marieke Hagesteijn (see all)

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie