Suncare producten van Kruidvat

Welke zonnebescherming gebruiken jullie?

Om lekker met de deur in huis te vallen: Ik ben gek op het Kruidvat! Ik vind het een heerlijke winkel en koop er graag. Het aanbod aan producten en aanbiedingen is groot en de prijzen zijn fijn.

Ik ben helemaal om gegaan nadat mijn dochter de dagverzorging voor de gevoelige huid van Kruidvat huismerk is gaan gebruiken. Zij had al een aantal jaar last van een onregelmatige huid of beter gezegd een puberhuid. Nadat zij met Skincare van Kruidvat aan de gang is gegaan, heeft ze een prachtige huid en dat voor gemiddeld 6,95 per potje. Daar word je toch ongelooflijk blij van. Ook ik ben nu over gegaan op de gezichtsverzorging van Kruidvat, inclusief de serums en ik heb echt niets te klagen. Het smeert lekker uit en het doet ook niet zo’n pijn als je gaat afrekenen nogmaals…

Maar nu met al die prachtige, zonnige dagen moesten we ook over op de suncare producten. Ik had onlangs een duurdere gebruikt in Spanje met factor 30 waarvan ik dan de naam maar even niet ga noemen, maar ik kreeg er helemaal uitslag van. Zonne-allergie! Ongelooflijk balen, mocht gelijk de dagen erna niet in de zon komen en dat voor de meivakantie. Juist dan wil je graag een tintje opdoen om de rest van de lente en zomer lekker je shorts en rokjes te kunnen dragen…

Ik twijfelde geen moment en heb mijn nieuwe suncare producten bij Kruidvat gekocht. Factor 30 natuurlijk zowel voor de huid als voor mijn haar. Want ook de haren moeten verzorgd worden. Als ik dat niet doe, wordt het een grote pluizenbos, erg droog en onmogelijk om nog leuk in model te krijgen. Deze ‘hair’ suncare beschermt natuurlijk ook tegen verkleuren, hetgeen bij mij noodzakelijk is haha. De zonneolie van Kruidvat heeft met factor 30 een hoge beschermingsfactor en deze ruikt nog lekker ook (komt door de walnoten;)).

Ik ben in ieder geval goed beschermd, wat gebruiken jullie zoal?

(Advertorial voor Kruidvat)

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie