Mascara en Wimperserum voor het mooiste resultaat

Mascara

Make-up voor de wimpers is meer dan alleen mascara!

Eerder heb ik wel eens een wimperserum gebruikt, maar die was ervoor om de wimpers te laten groeien. Dat werkte overigens bizar goed. Maar nu heeft zelfs de Hema een mascaraserum maar met het doel de wimpers te verzorgen en de mascara er veel mooier op te krijgen. Daar word je toch wel nieuwsgierig van, ik in ieder geval wel en kon het niet laten om ze uit te proberen.

Overigens is het nieuwe assortiment ook de moeite waard om te bekijken, Hema brengt namelijk twintig compleet nieuwe mascara’s in het assortiment. De zeven soorten zijn verkrijgbaar in zowel waterproof als niet-waterproof. Twee van de zeven zijn zelfs geschikt voor veganisten. De nieuwe serie heeft een verbeterde formule, verbeterde borstels, nieuwe kleuren en mooiere verpakkingen.

But first…: De primer

Deze primer wordt eerst aangebracht op de wimpers. De innovatieve formule geeft de wimpers meer volume en lengte. De primer separeert de wimpers waardoor ze extra veel volume krijgen en de mascara langer blijft zitten. Het lijkt mij ideaal. Ik heb eerder geprobeerd van een ander merk, maar deze is natuurlijk veel aangenamer van prijs!

Mascara’s

Dan de vernieuwde serie is wel de moeite waard om te bestuderen. De 100% vegan mascara heeft een multifunctionele borstel, die zorgt voor wimpers met volume, lengte en de perfecte krul.
Dan de waterproof vegan alles-in-één mascara zorgt voor dikke, volle en krachtige wimpers. Dit is mede te danken aan de twee borstels in één.

De ‘Lash it up’ mascara zorgt voor maximale lengte en krul van de wimpers. Zeer geschikt om meerdere lagen mee aan te brengen, zodat de mascara de hele dag goed blijft zitten.

Voor maximaal volume en een spectaculair kruleffect is de ‘bend the rules / curl & volume mascara de juiste mascara. De borstel zorgt voor een goede scheiding van de wimpers en voor een oogverblindend resultaat.

De ‘Have a blast’ zwarte mascara geeft de wimpers extra volume en krult zowel korte als lange wimpers, van de wortel tot de punt. Het separeert de wimpers zonder te klonteren. De ‘Watch me wink’ mascara geeft de wimpers extra volume en zorgt voor langdurig resultaat.

De prijzen liggen rond de 6 euro, super toch?

Mascara Mascara

Mascara

Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie