Haircare van Moroccanoil, zo heerlijk!

haircare

Gebruiken jullie producten voor je haar?

Haarverzorging, ik ben eerlijk, dit komt bij mij niet op de eerste plaats, terwijl ik echt wel weet dat dit ook belangrijk is. Ik weet als geen ander dat wanneer ik in Spanje ben, veel in de zon kom, in zwembaden met chloor en in de zee zwem, dit ‘killing’ is voor mijn haar. Juist dan moet je je haar extra verzorgen. “Haircare” is dan super belangrijk, maar niet alleen als je op vakantie bent. Ook als je thuis je haar föhnt of in model brengt, glanst het zoveel meer met een goede haarverzorging.

Wat gebruiken jullie?

Al jaren heb ik producten van Moroccanoil in mijn badkamer staan. De olie voor de final touch is mijn favoriet, maar er zijn nu twee nieuwe producten uit. Ik mocht op bezoek bij Salon Backstage in rotterdam, waar het team van Moroccanoil uitleg gaf over de nieuwe producten. Ik vind dat soort evenementen altijd zo’n feestje. Hoe leuk is het als ‘de man (Frank Perez Armenio)’ uit Parijs jouw haar in model staat te brengen? Ik geniet daar met volle teugen van.

Moroccanoil: twee nieuwe producten

Voor iedereen die niet bekend is met Moroccanoil, Argan olie is de basis van deze haircare producten. Als ik Argan-olie hoor, ben ik direct alert. Ik vind dat zo’n fijn product en wist je dat Moroccanoil een super ‘body-butter’ voor het lijf heeft?

Voor het haar komt Moroccanoil met een zijde-achtige crème voor op de punten van het haar die het haar verzorgd maar ook het splijten van de punten tegen gaat. Dit klinkt als muziek in mijn oren, want juist dat willen we voorkomen. Als je je haar regelmatig föhnt zoals ik, word je haar snel droog en kunnen de punten sneller splijten. Het is dan noodzakelijk om deze super “Mending Infusion” voor de nazorg te gebruiken en je brengt je haar hiermee direct in model. Beter: de mending infusion is de final touch.

Het tweede nieuwe product van Moroccanoil gebruik je eigenlijk eerst en is de “perfect defense”. Deze breng je aan op je haar voor je je haar gaat stijlen met föhn, krul- of stijltang. Het beschermt je haar tegen de hitte tot 230 graden!

Het was al met al een geweldige middag en zeker een unieke ervaring rijker. De hele serie is verkrijgbaar online, maar ook bij Salon Backstage. Een prachtige kapsalon waar je direct onder de indruk bent van de uitstraling en je zelfs ligbedden hebt om een hoofdmassage te ondergaan. Zeker een aanrader als je in Rotterdam bent.

Succes!

(Sponsored by Moroccanoil)

Haircare
Moroccanoil mag eigenlijk niet ontbreken in jouw badkamer!
Hairecare
De twee nieuwe producten: Mending Infusion en Perfect Defense
Haircare
Franck Perez van Moroccanoil is taking care;)
Haircare
Selfie time!
Haircare
Fantastische producten van @moroccanoil
Marieke Hagesteijn

Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!
Marieke Hagesteijn

About Marieke Hagesteijn

Altijd druk met een hecht, werkend en sportief gezin. Zeer geïnteresseerd in alles op het gebied van sport, voeding, gezondheid en koken. Een combinatie waarbij het ene het andere aanvult! Daarnaast ook fashionista, houd van de mooie dingen in het leven. Motto: Geniet van elke dag!

View all posts by Marieke Hagesteijn →

Geef een reactie